Hogyan tűntethetném el gyorsan a csípőmön/oldalamon
lévő hájat?
Figyelt kérdés
Tudom , tisztában vagyok vele , hogy nincs helyi fogyás . Aerobikozni szoktam , eddig heti 2x csináltam, de most már fölvittem 4 -re valamint kiiktattam a busszal járást , hegynek felfele gyaloglok minden nap , és amikor időm engedi futok is, meg csinálok ilyen oldalra hajolgatást , bár az inkább derékra dolgozik . Igaz nem rég kezdtem el többet sportolni , de semmi változást nem látok ott ahol szeretnék :'(. pedig diétázom is elég rég óta ,most már azt is keményebben ,mert sehogy sem akar eltűnni onnan a fölösleg . Mit tehetnék még ami eltűnteti a hájat onnan ? Nagyon zavar , és nem veszek fel emiatt feszes pólót szűk nadrággal, mert akkor kidudorodik és undorodok magamtól .
Utolsó válaszadónak:A zsírégetést nem a fólia, hanem a felhasznált krémben lévő gyógynövények végzik.Nagyon sok zsírégető hatású gyógynövény leírása megtalálható a neten is.Természetesen mindenki azt használ, ami neki bevált, ami szimpatikus.
2012. márc. 10. 09:43
12/17 anonim válasza:
Nagyon kitartóan barátságos vagy a stílusom ellenére, biztosan jó kereskedő vagy, de nekem akkor lennél szimpatikus ha életmódtanácsokkal látnád el az embereket és nem kozmetikumokat reklámoznál. Csak élő sejtek képesek zsírt égetni, ezt a zsírégetést úgy lehet fokozni ha a sejtek energiaigényét növeljük, vagy ha zsírsavak sejtekbe jutását könnyebbé tesszük. Bizonyos gyógynövényekben lehetnek ilyen hatóanyagok, de ezek heteken át tartó szedéssel megfelelő táplálkozás és mozgás mellett fokozzák a zsírégetést. És semmiképp sem önmagukban égetnek zsírt, az meg teljesen abszurd hogy bőrre kenve pár óra alatt bármilyen hatásuk lenne a zsírégetésre. Nemárt ha tudod mire való az amit árulsz, én elhiszem hogy egészséges a bőrnek, ha csak ennyit állítanál nem kötekednék.
Aki nem megfelelően táplálkozik az folyamatosan hízik, ha a fogyis termékek hatékonyak lennének akkor is rendszeresen kellene őket használni, a tüneti kezelés sosem jó megoldás.Ez csak egy ipar ami generálja a pénzforgalmaat. Ezt felelőtlenség életmód tanácsadásnak nevezni.
2012. márc. 10. 12:37
13/17 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Nem vagyok kereskedő, én senkinek semmit sem adok el, csak a lehetőséget mutatom meg és tudom, hogy mi mire használható.A tekercselés a bőrápolási kategóriába tartozik, nem kozmetikum.Az életmódba a táplálkozás is beletartozik és így a vele kapcsolatos alakformálás is.Tökéletesen egyet értek azzal, hogy a tüneti kezelés semmilyen területen sem oldja meg a problémát, az kiváltó okot kellene megszüntetni.Tekintettel arra, hogy a ma kapható élelmiszerek sok minden- az emberi szervezet számára- haszontalan, káros anyaggal tele vannak, így a kiváltó okokat nem lehet teljes mértékben kiiktatni.A kialakult kedvezőtlen hatásoktól viszont sokan szeretnének megszabadulni.Ma már minden pénzforgalmat generál, ingyen semmit sem adnak.Az ipar meg az igényeket próbálja kielégíteni, az élet minden területén,pl még a legnagyobb profitot termelő gyógyszeripar is. Azt meg, hogy ki mit vesz meg, miben hisz azt ő dönti el.
2012. márc. 10. 13:55
14/17 anonim válasza:
Jó látni hogy ennyi mindenben egyetértünk. :D
Az ipar nem csak kielégíteni próbálja az igényeket hanem befolyásolni is és a probléma itt kezdődik. Az is igaz amit te mondasz de ez egy két irányú dolog és helyenként nagyon aljas tud lenni. Például amikor lehetőség lenne a probléma gyökerének az orvoslására és mégis a tüneti kezelést erőltetjük, elterelve a figyelmet az eredeti problémáról. Orvoslásban tipikus eset. Ha beletörődsz hogy méreganyagokkal teli élelmiszert árulnak a boltokban és azt veszed akkor az igény alkalmazkodik az iparhoz és nem fordítva, ahogy lennie kéne. És erre hivatkozva már lehet is a tüneti kezeléshez fordulni, így épül fel a hamis rendszer.Egy kicsit elkanyarodtam. Tény hogy a kialakult bajokhoz a tüneti kezelés is hozzátartozik, csak azt egyszerűen nem értem hogyan lehet a tudománynak ellentmondó állításokkal termékeket árulni, én ezt súlyosan büntetném, ilyen környezetben a fogyasztók nem képesek objektív döntést hozni. Nem vagyok tévedhetetlen, de próbálok független forrásokból tájékozódni és jelen ismereteim szerint a tekercselőd és egy akármilyen kenőcs nem égethet zsírt. Márpedig egy nagyon sok egybevágó információból alkotott kép van a fejemben az emberi test működéséről, szemben a különböző termékek és fogyókúrák igéreteivel amik semmilyen hátteret nem vázolnak fel és gyakran egymásnak is ellentmondanak.
2012. márc. 10. 14:40
15/17 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Én azokat büntetném, akik olyan ígéretekkel adnak el, ajánlanak bármit, ami a gyakorlatban nem működik.Az hogy a tudománynak esetleg ellent mond, de működik valami az egyáltalán nem baj.Így fejlődik a világ, bővül a tudásunk.A tudomány mindig csak az addigi ismeretekre, tapasztalatokra épül.Még nagyon sok mindent nem tudunk.Sok olyan dolog van, amit a tudomány még nem tud megmagyarázni és mégis működik.Sokan hitetlenkedve próbálták ki a tekercselést de megtapasztalták, hogy nem átverés és azóta is megelégedéssel használják.Működnek a gyógynövények és hatásukra az ember szervezete is és ennek a tudományos alapja is megvan.
2012. márc. 10. 16:24
16/17 anonim válasza:
Akkor már csak az a kérdés mi a helyzet az ilyen látszólagos dolgokkal, ami elhiteti a vevővel hogy működik, de 24óra mulva már semmi hatása és hogy miért vannak olyan birkák akik ennek ellenére rendszeresen használják, de nem tünik fel nekik hogy mégsem lesznek karcsúak.
2012. márc. 10. 19:26
17/17 anonim válasza:
Utolsó válaszadónak:Ez jó kérdés.Azoknak kellene feltenni, akik olyanokat használnak, amik csak látszólagosan működnek.A tapasztalatok szerint nálunk tartós a hatás, akár heti egyszeri használattal is folyamatos a karcsúsodás.Ha nem így lenne, akkor én sem ajánlanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!