Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl sok gyümölcsöt eszek?

Túl sok gyümölcsöt eszek?

Figyelt kérdés

Nem mondhatnám, hogy fogyókúrázom, csak szeretnék egy kicsit változtatni az életmódomon. Úgy tudom, hogy túl sok gyümölcs sem tesz jót, de úgy vagyok vele, hogy mégis csak jobb, mint egy szelet csoki. Vagy nem?

Szóval ma tízóraira, ebéd utánra és uzsonnára elosztva megettem 2 narancsot, 2 banánt és 3 kivit. Ez nagyon sok? Csökkentenem kellene?

16/L

2012. márc. 6. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Dehogy sok.

Amikor én vödörszámra ettem a narancsot. Na az sok volt. Ehetsz még egy kicsivel többet, nem lesz semmi bajod.

2012. márc. 6. 17:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Kalóriában egyáltalán nem sok (na jó, a banánban több a kalória, mint a többi gyümölcsben), vitamin szempontjából pedig kifejezetten jót is tesznek a gyümölcsök!
2012. márc. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!