Mi hízlal jobban a kávéban: a cukor vagy a tejszín?
Figyelt kérdés
A kávémat általában egy cukorral és egy tejszínnel iszom. Szeretném kihagyni az egyiket, hogy kevesebb kaloriát tartalmazzon, de nem tudom melyik hízlal jobban.2009. jún. 9. 10:28
1/5 anonim válasza:
Hagyd ki mind a kettőt, a cukrot pótold édesítő pöttyel. A tejszín pedig zsíros.
2/5 anonim válasza:
Inkább a cukrot hagyd ki, rakj bele édesítőt.
3/5 anonim válasza:
Ha a kávéd így szereted,nyugodtan idd meg így.Nem hízol meg sem az egy szem cukitól,sem az egy korty tejszíntől.Más dolog ,hogy mindkettő nélkül el van jól a kis szervezeted.Amitől elhízunk, az a naponta befalt kis vödörnyi hama.Azt kéne kevesebbre vennünk,nem az össz-vissz 0,5 dl kávén lefaragni valamit.Veled egy cipőben járok ,szoktam én is meditálni pl azon ,hogy hizlal e a ketcsup ,ha mind a négy szelet pizzára azt teszek ? De ezt csak viccnek szántam.
4/5 anonim válasza:
Hát pedig nem ártana rajta meditálnod, mert a ketchup 70% cukor 20% meg olaj :D És igenis számít, hogy teszel-e a pizzára vagy nem, mint ahogy a kávénál is számít, hogy cukorral iszod, vagy nem. Sok kicsi sokra megy!
5/5 anonim válasza:
A zsiradék nem képes testzsírként beépülni úgyhogy nem hízlal... a cukor viszont igen!
Én rengeteg zsírt fogyasztok, 176 cm vagyok és 57 kg. Erről ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!