Szerintetek ezzel tobbet artok mint hasznalok? Vagy ennek igy kell lennie?
Figyelt kérdés
egy hete kezdtem el fogyozni. a cel szeptemberig -20kg majd igy tovabb..naponta 4-5 szer eszem keveset. nem szamolgatok kaloriat meg ilyenek. folyamatosan korog a gyomrom es egesz nap szedelgek erotlen vagyok. lehet hogy a gyomrom nehezen "all at" sajnos a felgyulemlett kilok miatt nem ilyen etkezesekhez volt szokva. 100 kg L2012. márc. 4. 10:03
1/5 anonim válasza:
Az természetes hoyg a diéta elején éhes vagy de ha nem tudod pontosan mennyit eszel akkor azt sem tudod hogy ez az az éhség amit ki kell bírnod vagy tényleg túl keveset eszel és csak ártassz magadnak. Tervezd meg és számold ki előre az étrendedet, ha megfelelő menyiségű fehérjét ,telítetlenzsírt és szénhidrátot eszel akkor ki kell bírnod az éhséget, de még az is lehet hogy éhes sem leszel. Most gyanús hogy túl keveset eszel, koplalásból csak katabolizmus lesz ami kizárja a hatékony zsírvesztést. 4hónapnál hoszab ideig nem kéne egyben diétázni, legaláb 1hónap szünet normális étrenden kéne a diéták között. Lehet így egy év is lesz mire lefogysz de nem fog annyira lógni a bőröd és egészséges maradsz.
2/5 A kérdező kommentje:
nem fogok szamolgatni. nem dietanak veszem ezt fol mert ha utanna megint zabalnek ugyanott lennek. en "eletmod" valtoztatas alapjan csinalom ezt. nem akarok majd semmire visszaallni. nekem mar ez lesz a normal eletmod.
2012. márc. 4. 10:43
3/5 anonim válasza:
hát ha szédelegsz és erőtlen vagy akkor csak túl keveset eszel egyszerre. egyél normálisan persze nem bezabálni kell hanem hogy ne is legyél éhed legalább 3-4 órán át. ebéd után meg vigyázol miket eszel, és már meg is van oldva.
4/5 anonim válasza:
az a normál életmód hogy egésznap korog a gyomrod szédelegsz és erőtlen vagy? szép kis egészséges életmódváltás.
Az egészséges életmódhoz annyit kell enni ami kielégíti az összes tápanyagigényt és nem leszel éhes. hosszú távon csak ez vezet egészséghez. de így meg fogyni nem lehet, csak súlytartani. diéta és aztán egészséges életmód, ez a módja. nem az hogy évekig kevesebbet ezsel mint amennyi jólesik, de annyira azért nem veszed szigorúan hogy foggyál is. az még akkor sem teljesen egészséges életmód ha egészséges kajákat eszel.
5/5 *gin* válasza:
nekem meg az vált életmóddá, hogy evés előtt rák.rom a mérlegre amit betolok az arcomba és felírom. +3 másodperc, valóban borzasztó. Utána meg beviszem a myfitnesspalba, úgyhogy még számolgatnom sem kell, mert a felület megteszi helyettem. napi +5 perc... én ezt nevezem tudatos táplálkozásnak, nem azt, hogy random kevesebbet eszem, és inkább elviselem az éhezést, minthogy 5 percet fordítsak magamra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!