Milyen ruhába szoktatok futni? :D
Figyelt kérdés
Elszeretnék menni ma reggel futni, és még így magamtól soha se voltam, csak edzésen futottam mindig az edző ruhámba. Abba elmennék, de ahhoz most túl hideg van :D Szóval javaslat, hogy mibe futhatnék, amibe nem fázok?:DD2012. márc. 4. 00:51
1/9 anonim válasza:
Én ruhanélkül, hogy legyen szurkolótábor!
2/9 anonim válasza:
tessek??? most futni akarsz vagy ruhabemutatot csinalni?
3/9 anonim válasza:
Melegítőgatya (mikor olyan kemény hideg volt én vettem alá cica nacit), hosszú ujjú póló, rá pulcsi meg kesztyű ha fázik a kezed. Ennyi.
4/9 anonim válasza:
én estefele megyek: ez e melegebb fajta cica nadrág szerű alulra, rá egy normál melegítő nadrág, zokni, cipő, felül sportmelltartó, vékony hosszú ujjú felső, rá egy sima póló, egy mellény ( ezt az miatt mer annak van zsebe zsepi telefon kulcs)
5/9 anonim válasza:
Az első válaszolónak: Köszi, most jót mosolyogtam! :D Vizuális típus vagyok, így el is képzeltem... :)
7/9 A kérdező kommentje:
csak az a gáz, hogy melegítőm meg nincs:S de amugy köszönöm mindenkinek:) első: haha majd én is megyek pucéran xddd
2012. márc. 9. 07:31
8/9 anonim válasza:
Szia!Én a Dechatlonba vettem neoprén nadrágot vagy más néven izzasztó gagyeszt.Arra szoktem felvenni télen egy melegítő nadrágot nyáron meg csak abba vagyok.
Remélem tudtam segíteni.egyébként kb. 4000 ft-ba kerül.
9/9 A kérdező kommentje:
jaj rendben, köszönöööm!:)
2012. márc. 12. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!