Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen is jó? Szeretnék elkezden...

Ezen is jó? Szeretnék elkezdeni futni, de itthon vagyok a kisfiammal. Gondoltam, hogy amíg alszik, futópadon futnék. Apukáméknak a pincében van egy, de az szalagos vagy mechanikus és döntött (mintha emelkedő lenne).

Figyelt kérdés

Gondoltam áthozzuk és azon futnék míg a kicsi alszik. Csak nem tudom jó-e az, hogy döntött, valamint hogy magamnak kell hajtani. Ez is hatásos?

Szeretnék kicsit fogyni, 1 hete az étkezésre is odafigyelek. Új futópadra nincs pénzünk, ez viszont ott hever a pincében. Nagyon nehéz ilyenen futni?

2012. febr. 28. 17:31
 1/3 anonim válasza:
Kicsit nehéz, mert egy erősebb mozgás kell hogy hajtani tudd a cuccot, de természetesen ha kitartó vagy ez is lehet ugyanolyan hatásos mint a legújabb nyavalyák! :) A döntött pedig csak abban különbség hogy nagyobb intenzitással kell dolgoznod rajta, mert ugye olyan mintha hegyre másznál. Nehezebb kicsit mint laposon menni és szerintem jobban izmosít!
2012. febr. 28. 17:44
 2/3 *gin* ***** válasza:
persze, hogy jó. ne keseredj el, ha eleinte nem megy rajta a futás - a gyors gyaloglás is ugyanúgy fogyaszt (sőt, az elején még jobban is). az emelkedő pedig külön jó, nekem semmi nem formálja jobban a fenekem, mint a hegyre kocogás :)
2012. febr. 28. 22:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

Ma kipróbáltam a futópadot, hát nem volt egyszerű... De kitartok!

2012. febr. 29. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!