Hány kg-t kéne fogynom kb?
Figyelt kérdés
Most így nézek ki:
A hasammal nincs gond,az lapos,viszont a fenekem elég nagy,ami gondolom ebből a képből látszik is:(
Ilyesmi alakot szeretnék:
Hány kg-t kéne fogynom?Futással és diétával elérhető ilyen alak?
160 cm/65 kg
18/L
2012. márc. 3. 16:10
1/3 anonim válasza:
Körülbelül akkor ugyanúgy állsz mint én. Csak én 173 cm vagyok és 79 kg. Hát a testmagasságodhoz az 55 kg lenne ideális, de annyit nehéz lefogyni. Minél kevesebbet kell leadnod annál nehezebben megy
2/3 anonim válasza:
Kb. 58 kg-ra kellene lefogynod, egyébként a feneked nem tűnik nagynak, bár az a genetikától is függ.
3/3 anonim válasza:
Ettől még nagyon messze vagy...(ahogy szerintem szinte mindenki)de kitartás, és vedd észre a saját előnyös tulajdonságaid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!