Ajánlanátok gyors, hatékony fogyókúrákat, amivel le lehet adni 10-20 kilót?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy 167 cm vagyok és 90 kiló, szóval eléggé szükségem lenne a súlyveszteségre. Valami könnyen betartható, mégis nagyon hatékony diétát tudnátok írni?
Köszi előre is!
16/L
2012. márc. 2. 14:12
1/7 anonim válasza:
Gyors és hatékony nincs. Gyors és sz@r van, amitől leépülnek főleg az izmaid, majd visszahízod az egészet hájba.
2/7 anonim válasza:
Rengeteg mozgás, és diéta. Nem kell sanyargatnod magad, csak oda kell figyelni. A sport viszont elengedhetetlen. Ha rendesen csinálod, kitartóan, bűnözés nélkül, akkor viszonylag hamar lemegy. De ahogy előttem is mondták, nem jó, ha túl gyors a tempó...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Milyen mozgást ajánlanátok? Melyik a leghatékonyabb sport? És milyen étrend kéne mellé?
2012. márc. 2. 14:49
4/7 anonim válasza:
Kerüld a szénhidrátokat (fehér kenyér, tésztafélék), keresd a teljes kiőrlésű termékeket, husik közül csirkemell, halacska mehet. Sok zöldség, gyümölcs. Figyelj oda, hogy igyál meg napi minimum két liter vizet, ez nagyon sokat segít. Cukros üdítőt ne! Mozgásban meg kell találni, ami neked a legjobban megy. A futás nagyon jó, plusz hasizom stb :)
5/7 A kérdező kommentje:
köszi az utolsónak is!
a futást az a suliorvos nem ajánlotta (múltkor mikor vizsgálat volt, direkt írt is egy papírt a tesitanárnak, hogy ha lehet, azt nélkülözzük, mert nem tesz jót a boka- és térdizületeimnek). ezen kívül azt mondta, hogy csinálhatok bármilyen sportot, csak a futást hanyagoljam. max séta.
azt hallottam többektől, hogy az úszás nagyon jó. igaz ez?
2012. márc. 2. 16:02
7/7 anonim válasza:
Jó étrend mellé fegyencedzés erről van 1könyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!