Ajánlanátok egy diétát?
Megnéztem ezt a shéfsifter blogot. Háát,elég soványan kezdte a hölgy a fogyást, így nekem nem hiteles.
A receptek közt vannak jók, de ugyanezt szajkózza norbi is. Én Norbit ajánlom. Nagyon sok jó, otthon elkészíthető receptjei vannak,menj el egy könyvesboltba,lapozz bele a könyveibe.
Éppen azért hiteles, mert vékonyan kezdte, és folyamatosan formásodik. Nem az a teljesítmény ám, ha valaki 150 kilóból le tud adni 50et! Hanem amikor 58-ról indul és heti fél kilókkal megy lefele.
De ha elolvastad volna, az az oldal eleve arról szól, hogy az utolsó 5-10 kilóval hogyan lehet megküzdeni. Feltételeztem, hogy a kérdező nincs nagyon elhízva.
Ajánlani meg azért mertem, mert mióta többé-kevésbé ugyanúgy csinálom (3 hét) én is, azóta szépen és egyenletesen fogyni kezdtem.
Én speciel pont Norbit tartom hiteltelennek, ugyanis az ő étrendje csak számkódokból áll, amikből akármennyit lehet enni a nap meghatározott részeiben. Vajon ha megeszek este 30 update1 pudingot, az hány kalória lehet? 5000? A nevetséges sütijeiről nem is beszélve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!