Hogyan fogyhatok? (hosszú szöveg)
Figyelt kérdés
Szokásos idétlen kérdés, 172cm vagyok és 65kg,nőies alakom van ezért az index kategóriában körülbelül 2-3kg felehet számolni,azaz 68kg az alsó határ amidig fogyni érdemes számomra, mellből nem akarok fogyni ,hogyan érhetem el ?
.-.-.-
Édesség(töménnyé csoki) és tej (csak a bolti) megszállott vagyok,minden diétámat e kettő miatt vesztem el,nem tudom megvonni magamtól .Mivel cserélhetném ki?
.-.-.-
Fölöslegem derékban látszik meg a legjobban,hulahoppal próbálkozok(napi 1 óra) lehet sikere ?
.-.-.
Mit tudtok ajánlani a sikeres diétához,milyen ételeket fogyasszak és listáról mit húzzak ki ?
2012. márc. 1. 18:28
1/1 anonim válasza:
65 kg vagy, és 68-ra akarsz lefogyni? Nézd meg a fogyásmestert, ott vannak kész étrendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!