Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy napra? Hány kalória...

Ez sok egy napra? Hány kalória lehet?

Figyelt kérdés

2 pár virsli, 1 nagyobb szelet kenyér 3 órakkor, addig csak egy fél liter tea

aztán 5 -6 körül egy tányér grizgaluska leves, egy kissebb rántotthús magában és 3 db palacsinta (2 túrós, egy baracklekváros)

és még 3 pohár szódavíz

ez volt a tegnapi napom... ez mennyi lehetett?sok volt? jó volt így vagy hogyan lenne jó?

ma hoztam egy kenyeret szalámival, vajjal, és két banánt, és fél liter vizet....

még suliban vagyok... mit kéne ennem még?

2012. márc. 1. 11:31
 1/7 anonim válasza:
Nem olyan sok kalóriát ettél meg. Összesen kb. 700-800 kalória. Ez nam annyira sok, de ha eredményes fogyókúrát akarsz szerintem hanyagold a nagyon édes és a nagyon sós dolgokat, na persze meg az olajos ételeket is. :)
2012. márc. 1. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért koplaltál délutánig?
2012. márc. 1. 11:45
 3/7 A kérdező kommentje:
mert sokszor nemtudok suliba vinni reggelit, nem mert nincs időm,hanem mert nincs otthon semmi
2012. márc. 1. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Sok volt.

Kenyér helyett vigyél joghurtot zsemlével, kefírt sok zöldséggel, tejes zabkását, vagy kevés olajon sült húst zöldséggel. Desszertnek mehet a gyümölcs, de ne banánt mindig, mert ez a legkalóriadúsabb gyümölcs. Reggelizned is kell! A 6 után nem evést meg felejtsd el, mert hülyeség!

2012. márc. 1. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:
de más étel nincs otthon, csak ilyenek, zsebpénzt meg nem kapok!:(
2012. márc. 1. 11:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem sem kevés, csupa szénhidrát, amit ha nem mozogsz, nehezebben dolgoz fel a szervezeted.

Valahogy próbáld meg elosztani ezt a mennyiséget is egész napra. Inkább egyél többször keveset, hogy egyenletes legyen, és soha nem legyél éhes. Ha csak ez van, akkor is oké, kevesebbet eszel ezekből... plö nekem a 3 palacsinta vagy a két banán soknak tűnik és persze mozogj, amennyit csak tudsz. Menj le futni, vagy ha azt nem szeretsz, akkor tempósan sétálj. Napi fél óra minimum kéne

2012. márc. 1. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor vedd rá a szüleidet, hogy étkezzenek egészségesebben. Nekem is borzasztó nagy harcba telt, mert legtöbbször félkész/kész panírozott olajban sült hús volt otthon vacsorára sültkrumplival. Ok, elköltöztem azóta, de mikor otthon voltam még, bevállaltam a főzést, bevásárlást, és így egy csomó zöldség, friss hús, leves került a menübe. Nagyon nagy feladat, de ha egészséges szeretnél lenni, be kell vállalnod, hogy te irányíts, tervezz ebben a dologban.
2012. márc. 1. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!