Ez sok egy napra? Hány kalória lehet?
2 pár virsli, 1 nagyobb szelet kenyér 3 órakkor, addig csak egy fél liter tea
aztán 5 -6 körül egy tányér grizgaluska leves, egy kissebb rántotthús magában és 3 db palacsinta (2 túrós, egy baracklekváros)
és még 3 pohár szódavíz
ez volt a tegnapi napom... ez mennyi lehetett?sok volt? jó volt így vagy hogyan lenne jó?
ma hoztam egy kenyeret szalámival, vajjal, és két banánt, és fél liter vizet....
még suliban vagyok... mit kéne ennem még?
Sok volt.
Kenyér helyett vigyél joghurtot zsemlével, kefírt sok zöldséggel, tejes zabkását, vagy kevés olajon sült húst zöldséggel. Desszertnek mehet a gyümölcs, de ne banánt mindig, mert ez a legkalóriadúsabb gyümölcs. Reggelizned is kell! A 6 után nem evést meg felejtsd el, mert hülyeség!
Hát ez szerintem sem kevés, csupa szénhidrát, amit ha nem mozogsz, nehezebben dolgoz fel a szervezeted.
Valahogy próbáld meg elosztani ezt a mennyiséget is egész napra. Inkább egyél többször keveset, hogy egyenletes legyen, és soha nem legyél éhes. Ha csak ez van, akkor is oké, kevesebbet eszel ezekből... plö nekem a 3 palacsinta vagy a két banán soknak tűnik és persze mozogj, amennyit csak tudsz. Menj le futni, vagy ha azt nem szeretsz, akkor tempósan sétálj. Napi fél óra minimum kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!