Mennyi lehet ebben a kalória kb?
Hát ennek a terméknek én sem találom a kcal tartalmát, viszont itt egy másik gyártó UGYAN ILYEN kókuszrúdjának tápértéke:
Ha ezt vesszük alapul, akkor az általad elfogyasztott 50g-os kókuszrúd tápértéke:
205kcal ; 34g szénhidrát; 1,8g fehérje; 7g zsír.
Utolsó:
Attól függ. Én pl minden körülmények között undorodom a csirkecombtól, így nem hiszem, hogy megérné megenni, hogy utána kihányjam, én mindenképp jobban járok a kókuszrúddal xD
Utolsó: én is ugyanígy vagyok... a csirkének a gondolatától is hányingerem van, szóval mindenképp ez :)
Amúgy nem mondtam, hogy ezt eszem főétkezésre, vagy bármi. Néha megkívánom, (kéthetente egyszer) és kíváncsi voltam mennyire hízlal. De látom, jobban mint gondoltam :D
Köszi a válaszokat
410kcal/100g egy ilyen rúdnál.
csak közlésképp: én a barátomnak szoktam venni ilyeneket vészhelyzetre, aki SEMMITŐL nem tud hízni, és muszáj folyton tartalmas és cukros dolgokat ennie, hogy ne ájuljon el. (mielőtt jönnének az okosak - hallani sem akar zabpelyhekről meg tk. kenyérről, ezeket meghagyja nekem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!