Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi lehet ebben a kalória kb?

Mennyi lehet ebben a kalória kb?

Figyelt kérdés

[link]

egyszerűen sehol nem találom a kalóriaértékét, meg a csomagoláson sincs.

2012. febr. 28. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Óhh ezt én is imádom :D Valamelyik nap ettem is egyet. De elég sok lehet, mert én azt olvastam a csomagolásán, hogy sok margarin van benne. De egy hónapba egyszer szerintem belefér :)
2012. febr. 28. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ennek a terméknek én sem találom a kcal tartalmát, viszont itt egy másik gyártó UGYAN ILYEN kókuszrúdjának tápértéke:

[link]

Ha ezt vesszük alapul, akkor az általad elfogyasztott 50g-os kókuszrúd tápértéke:

205kcal ; 34g szénhidrát; 1,8g fehérje; 7g zsír.

2012. febr. 28. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Összehasonlításul: egy egész sült csirkecombban van kb. ennyi kalória, de lehet, hogy kevesebb. Melyiket éri meg jobban megenni?
2012. febr. 28. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Attól függ. Én pl minden körülmények között undorodom a csirkecombtól, így nem hiszem, hogy megérné megenni, hogy utána kihányjam, én mindenképp jobban járok a kókuszrúddal xD

2012. febr. 28. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó: én is ugyanígy vagyok... a csirkének a gondolatától is hányingerem van, szóval mindenképp ez :)

Amúgy nem mondtam, hogy ezt eszem főétkezésre, vagy bármi. Néha megkívánom, (kéthetente egyszer) és kíváncsi voltam mennyire hízlal. De látom, jobban mint gondoltam :D

Köszi a válaszokat

2012. febr. 28. 20:11
 6/6 *gin* ***** válasza:

410kcal/100g egy ilyen rúdnál.

csak közlésképp: én a barátomnak szoktam venni ilyeneket vészhelyzetre, aki SEMMITŐL nem tud hízni, és muszáj folyton tartalmas és cukros dolgokat ennie, hogy ne ájuljon el. (mielőtt jönnének az okosak - hallani sem akar zabpelyhekről meg tk. kenyérről, ezeket meghagyja nekem :D)

2012. febr. 28. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!