Most akkor hány kcal a tőkehal filé? Fagyasztottan vagy kiolvasztva kell lemérni?
Figyelt kérdés
A tőkehalfilé csomagolásán 79kcal/100g van írva. Lemértem fagyasztva 273g volt,mire kiolvadt 160g és még úgy is tele volt vízzel.
Ha 273g-al szorzom a 79-et,216 kcal jön ki. Amit én irreálisan soknak tartok egy db tőkehalfilének. Abból már kijönne majdnem 200g csirke a mi jóval nagyobb mennyiség.
A neten viszont mindenhol 89kcal/100g-ot írnak,na és ez most a kiolvadt vagy a fagyasztott állapotra értendő?
2012. febr. 25. 15:35
1/4 anonim válasza:
kiolvasztva kell mérni.ne a jeget mérd..
egyébként ekkora f@szságot mint a kcal számolás még életemben nem hallottam.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet neked f@szság,de én 34kg-ot fogytam tőle 7hónap alatt.
2012. febr. 27. 13:05
3/4 anonim válasza:
A kiolvadt állapotra értendő.Gratulálok a fogyásodhoz!!!Hogyan sikerült leadnod?
4/4 anonim válasza:
akkor gondolom a bőröd is szép állapotban van.ha 7 hónapja csinálod akkor már gondolom nagy benne a gyakorlatod;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!