Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segitenétek? Még sohasem...

Segitenétek? Még sohasem fogyóztam, de most rám fér.

Figyelt kérdés

Nincs rá lehetõsègem, h külön diètás ètrendet àlitsak össze magamnak, ugyhogy muszàj vagyok valahogy meg oldani az ithon lèvõ élelmiszerekbôl. Ha ezeket eszem (mèrtèkkel) akkor lesz valami eredmènye: fõtt rizs, krumpli, murok, karfiol, paprika, káposzta, zöld tea/kávé (cukor nélkül), saláta, paradicsomlé, gyumölcs (alma,banàn,narancs), barna kenyér, fõtt csirke husi, hal fèlèk?

És persze mozognàk is.

Segitsetek lègyszi.

2012. febr. 28. 12:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah, és mèg kimaradt a tojás és a zöld paszuj
2012. febr. 28. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a mennyiségre figyelsz, akkor külön étrend nélkül is lefogyhatsz.
2012. febr. 28. 12:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Pròbàltam ugy de nem segitett. Mindig kissebb tànyèrba tettem magamnak a kaját, keveset ettem töbször naponta, èdességet nagyon ritkàn eszek max havonta egyszer. Ez persze segitett, h tartsam a sújom, de viszont hiàba izmos a hasam a håj eltakarja.
2012. febr. 28. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:

bébiételes diéta,

ha fogsz egy már üres bébiételes üveget és megtömöd reggel minden jóval és ezt ,de csak ezt eszed reggelire,

majd délben is azt teszel bele amit csak akarsz,és ez/ennyi lesz az ebéded,

és vacsira szintén,

akkor tuti,hogy te is lefogysz,

barátnőm így adott le már 11 kilót.

2012. febr. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!