Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok írni egy körülbelüli...

Tudnátok írni egy körülbelüli mintaétrendet?

Figyelt kérdés

A cél, nem drasztikus fogyás, max 5 kg szépen lassan. Nem szeretnék sem koplalni, sem tönkrevágni a szervezetem.

Miben kell változtatni, hogy mennyit, hányszor enni a sokat emlegetett "életmódváltáshoz"

Előre is köszi az értelmes, segítő válaszokat

2012. febr. 27. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
2012. febr. 27. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
m.blog.hu/sh/shapeshifter/image/ShapeShifter_etrendtablazat_1.pdf
2012. febr. 27. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én már nem diétázom, vagy hogy mondjam ezt..életmódot váltottam, ezért így néz ki egy napom. Régen is így nézett ki, csak kisebb adagokkal.

Reggeli: zabkása vagy tojás teljes kiőrlésű pirítóssal

Tízórai: gyümölcs, vagy valami könnyebb és hasznos szénhidrát (pár szelet abonett), valami hasonló

Ebéd: Hús vagy hal friss salátával, ami áll különféle zöldségekből, öntet nélkül

Tízórai: Én itt is húst eszem, ha tudok, de lehet natúr joghurt, kefír, zöldségek, tea

Vacsora: könnyű leves (tehát nem gulyásleves kenyérrel :D), vagy valami egyszerű saláta, de ha lehet, ide is beiktatok húst.

Nem vagyok elszállva anyagilag, ha elkészítek 1 kg csirkehúst, azzal elvagyok 1-2 napig (inkább kettő). Tojást egyél (lehetőleg a fehérjét)sokat, halat, ha lehet, csirkehúst.

2012. febr. 27. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!