Tudnátok írni egy körülbelüli mintaétrendet?
A cél, nem drasztikus fogyás, max 5 kg szépen lassan. Nem szeretnék sem koplalni, sem tönkrevágni a szervezetem.
Miben kell változtatni, hogy mennyit, hányszor enni a sokat emlegetett "életmódváltáshoz"
Előre is köszi az értelmes, segítő válaszokat
Én már nem diétázom, vagy hogy mondjam ezt..életmódot váltottam, ezért így néz ki egy napom. Régen is így nézett ki, csak kisebb adagokkal.
Reggeli: zabkása vagy tojás teljes kiőrlésű pirítóssal
Tízórai: gyümölcs, vagy valami könnyebb és hasznos szénhidrát (pár szelet abonett), valami hasonló
Ebéd: Hús vagy hal friss salátával, ami áll különféle zöldségekből, öntet nélkül
Tízórai: Én itt is húst eszem, ha tudok, de lehet natúr joghurt, kefír, zöldségek, tea
Vacsora: könnyű leves (tehát nem gulyásleves kenyérrel :D), vagy valami egyszerű saláta, de ha lehet, ide is beiktatok húst.
Nem vagyok elszállva anyagilag, ha elkészítek 1 kg csirkehúst, azzal elvagyok 1-2 napig (inkább kettő). Tojást egyél (lehetőleg a fehérjét)sokat, halat, ha lehet, csirkehúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!