Le akarok fogyni nyárig de nem az izmaimból szóval h napi 2-3 tojást megeszek az elég fehérjét tartalmaz ehez?
azért nem ilyen egyszerű... egyrészt nemcsak fehérjére, hanem szénhidrátra és jó fajta zsírokra is szükséged van, másrészt ezeket érdemes ehetőre és változatosan elkészíteni, hogy ne und meg 3 nap után, de arra is kell figyelned, hogy meglegyen a kalóriadeficit.
olvass utána kicsit az életmódváltásnak, hogy mely ételek megengedettek és utána a lehetőségeiden belül írj magadnak össze (mennyiségekkel, személyre szabottan) minden étkezésre 5-10 variációt. Ezeket váltogasd, és mozogj sokat, akkor menni fog :)
Hát én 35kg-ot fogytam szóval úgy ahogy képben vagyok. Heti 4-5X elég lenne 50 percet futni . Aztán figyelj,hogy sok vizet igyál. Itt meg egy minta a kajákhoz : [link] . Én most ezt csinálom,szerintem elég hatásos. Reggelit variálhatod,hogy Pl 2 egész tojás+1 tojásfehérjhéből rántotta+mellé pufirizs..Vagy vacsorára valamit összedobsz sovány túróból stb.. Van még egy elég hasznos oldal elég sok Diétás ételt ír össze : [link] ..
Sok SIkert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!