Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A hasamból szeretn...

Mit tegyek? A hasamból szeretnék leadni,17 éves lány vagyok.

Figyelt kérdés
Felüléseztem minden nap 200-at csaknem 1 évig, és bár érzem, hogy már van hasizmom, de azzal együtt nőtt is a hasam - biztos az izom miatt. Most az orvos javaslatára - magas a vérnyomásom - elkezdtem -már vagy 5 hónapja - minden nap 1-2 órát futni, lábizmot erősteni minden nap, szobabiciklizni és lépegetőgépezni, plusz hátgerincet erősíteni.Emellett odafigyelek, mit eszem. Próbálok csak lúgos kajákat enni, és kevés savasítót. Gyakran 14 óra után már nem eszek semmit, nem is kíván a gyomrom semmit sem, és végül már 4 hónapja zöld teát iszok víz helyett is - a narancsbőröm a fenekemről és a combomról teljes egészében eltűnt, a lábamról szépen lement a zsír, csak hát még a hasam az, ami szépséghibás. Nem szeretnék hasizomerősítést, mert akármennyire is kényszerítettem magam, hogy minél hatékonyabban, minél többet csináljam, egyszerűen csak nőtt vele - holott nagyon is odafigyeltem, mit eszek. Hogyan tudnék megszabadulni attól az idegesítő úszógumitól?
2009. jún. 7. 07:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Pedig pontosan az van... Hasizom gyakorlattól NEM EGÉTSZ ZSÍRT!"

Ezt a hülyeséget nehogy már bemagyarázd nekem! Tudok egy-két dolgot erről a témáról. A hasizom gyakorlat pont arra jó, hogy a hasfalat formálja. Nem véletlenül hívják hasizom gyakorlatnak...Szerinted akkor mégis mivel lehetne eltüntetni a felesleget a hasról? Biztos nem súlyzógyakorlatokkal...

Jó az igaz, hogy a hasra, csípőre stb. nem csak ez az egy megoldás létezik, de attól még ez is ugyanúgy jó.

2009. jún. 8. 11:02
 12/12 A kérdező kommentje:
ááá, mindenki mást mond:) mindegy, marad a futás, és leállok a hasizomerősítésről, mert tényleg csak kerekedik így a hasam:D
2009. jún. 8. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!