Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A hasamból szeretn...

Mit tegyek? A hasamból szeretnék leadni,17 éves lány vagyok.

Figyelt kérdés
Felüléseztem minden nap 200-at csaknem 1 évig, és bár érzem, hogy már van hasizmom, de azzal együtt nőtt is a hasam - biztos az izom miatt. Most az orvos javaslatára - magas a vérnyomásom - elkezdtem -már vagy 5 hónapja - minden nap 1-2 órát futni, lábizmot erősteni minden nap, szobabiciklizni és lépegetőgépezni, plusz hátgerincet erősíteni.Emellett odafigyelek, mit eszem. Próbálok csak lúgos kajákat enni, és kevés savasítót. Gyakran 14 óra után már nem eszek semmit, nem is kíván a gyomrom semmit sem, és végül már 4 hónapja zöld teát iszok víz helyett is - a narancsbőröm a fenekemről és a combomról teljes egészében eltűnt, a lábamról szépen lement a zsír, csak hát még a hasam az, ami szépséghibás. Nem szeretnék hasizomerősítést, mert akármennyire is kényszerítettem magam, hogy minél hatékonyabban, minél többet csináljam, egyszerűen csak nőtt vele - holott nagyon is odafigyeltem, mit eszek. Hogyan tudnék megszabadulni attól az idegesítő úszógumitól?
2009. jún. 7. 07:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Képtelenség, hogy az izom miatt nőtt volna a hasad. Az izom nem a zsír alá képződik!! Szóval olyan nincs, hogy az ott akkor duplán lenne, hogy zsírréteg és alatta meg az izom..Amúgy meg vannak olyan alkatú emberek akiknek sosem lesz tökéletesen lapos hasfaluk, bármit is csináljanak.

Az viszont nem egészséges, hogy 14óra után nem eszel!! Tea helyett pedig vizet igyál inkább. Attól végül is lehet, hogy nagyobb lett a hasad, hogy nem eszel eleget vagy rendesen és emiatt felpuffadsz.

Viszont arra azért kíváncsi lennék, hogy nem csak te meséled-e be magadnak, hogy még mindig nagy a hasad:)

2009. jún. 7. 08:08
 2/12 anonim ***** válasza:
pocakról nem felüléssel tudsz, azzal kockásítani tudod csak a hasad. Inkább egyél picit kevesebbet, és kevésbé hízlaló ételeket
2009. jún. 7. 08:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Bocsi, de hülyeséget mondtál. Hasra épp, hogy jó a felülés!
2009. jún. 7. 09:53
 4/12 A kérdező kommentje:

nemtudom, lehet, én mesélem be magamnak... az a baj, hgy ha nem lenne egy centi feleslegem, akkor is kiállna a hasam. apumtól örököltem:)

de már tényleg nem tudom, hogy kell e haizomerősítés vagy nem:S

2009. jún. 7. 11:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem a futás sokat segített :)
2009. jún. 7. 11:25
 6/12 A kérdező kommentje:
a hasadból is lefogytál?
2009. jún. 7. 13:18
 7/12 anonim ***** válasza:

"Képtelenség, hogy az izom miatt nőtt volna a hasad. Az izom nem a zsír alá képződik!! Szóval olyan nincs, hogy az ott akkor duplán lenne, hogy zsírréteg és alatta meg az izom..Amúgy meg vannak olyan alkatú emberek akiknek sosem lesz tökéletesen lapos hasfaluk, bármit is csináljanak."

Ebben ha kérdés lett volna talán az igaz lett volna, így egy akkora nagy hülyeség hogy szinte best of-ba lenne való! Pont hogy a zsír a bőr alatt van közvetlenül, az izom pedig a zsír alatt. Vagy te mégis mit hiszel, vagy izom vagy zsír és ennyi? Hát ez egy hatalmas tévedés. A zsír az zsírszövet, az izom meg izomszövet. A kettő abszolute totálisan más, nem alkaíthtóak át egymásba, nem keverednek össze egymással, se semmi. Mért kell ostobaságokat tényként beállítva beírni?

A másik: nincs olyan ember aki nem tudná elérni a tökéletesen lapos hasat. Bárki el tudja érni megfelelően megtervezett és kivitelezett diétával, olyannal amihez akaraterő kell persze. (normális diéta amilyet testépítő oldalon lehet találni, és nem a 90napos baromság, meg a csokidiéta meg a többi cucc, amiért büntetőjogi felelősségre kellene vonni a megalkotóit.)

2009. jún. 7. 13:34
 8/12 A kérdező kommentje:
én is ezen az izom-zsír dolgon akadtam ki:)
2009. jún. 7. 13:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Ezek szerint félreértettétek amit írtam, mert arra gondoltam, hogy azzal, hogy felüléseket csinál vagy bármi mást, ezáltal zsírt éget és laposodik a hasfala, és nem az van, hogy ott marad az a plusz és alá izom képződik. Erre mondtam, hogy nem lehet az, hogy attól még nagyobb lenne a hasa, mivel a zsírégetéssel csökken. Én is tudom nagyon jól, hogy a bőr alatt van zsír! Bocsi biztos hülyén fogalmaztam meg.

Amúgy meg arról, hogy van akinek nem lesz sosem lapos a hasa az tényleg létezik. Barátnőm már annyira sanyargatta magát tornával meg különböző diétákkal, hogy dokihoz került és ő is mondta, hogy neki olyan a testalkata meg a belei, hogy előre állnak valahogy és akármilyen vékony is legyen az mindig is kifog neki valamennyire állni és úgy tűnhet, hogy nagy a hasa. Ennyi

2009. jún. 8. 07:05
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint félreértettétek amit írtam, mert arra gondoltam, hogy azzal, hogy felüléseket csinál vagy bármi mást, ezáltal zsírt éget és laposodik a hasfala, és nem az van, hogy ott marad az a plusz és alá izom képződik."

Pedig pontosan az van... Hasizom gyakorlattól NEM EGÉTSZ ZSÍRT! A zsírégetés aerob folyamat, ami azt jelenti hogy monoton, alcsony intenzitású mozgást kíván.. Egy hasizomgyakorlat nem alacsony intenzitású. És innen következik hogy úgy gondolod hogy nem tud bárki lefogyni, pedig tud, nicns olyan hogy iylen alak. Olyan létezik hogy valakinek "rosszabb" a genetikája mondjuk, én férfi vagyok, edzek, és régebben 45 kiló volt.. El tudod képzelni az miylen k*rvavékony? Segítek, nagyon-nagyon :D Namost 70 vagyok, még mindig vékony, de legalább izmos (valamennyire). A genetika hátrány ugyan, de nem korlátoz semmiben, megfelelő étrendel, edzéssel, és akaraterővel bárkibármit elérhet. Az orvos azt mondta hogy ne edzek mert úgy se fog egy gramm se feljöni rám, én iylen alkat vagyok, úgyhogy az orvosokat inkább hagyjuk..

2009. jún. 8. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!