Hogyan adhatnék le, és mennyi idő alatt 3kg zsírt? (163cm/55kg)
Figyelt kérdés
A hasamon és a derekamon van egy kis felesleg. Szenvedni, és sanyargatni nem akarom magam. Mit ajánlatok? Mit kell tennem?2009. jún. 6. 23:15
1/3 anonim válasza:
Én ugyanennyi magas vagyok és ugyanennyi kiló voltam 2 éve. Azóta lefogytam 50kgra. DE sajna voltam 47 is, ott ijedtem meg mi lehet velem, és tudatosan híztam vissza legalább 3 kilót. Hirtelen nagyon stresszes lett az életem, és alig ettem. sajna van még ma is hogy elfelejtek enni. Napi két szendvics volt.Nem akartam fogyni, mégis ez lett. Nem sanyargatás volt, mert egyszerűen nem kívántam az ételt. PÁrom azóta folyton azt mondja akkor volt még mit fogni rajtam. Hidd el, ez tökéletes ahogy kinézel, pont jó. Ne akarj fogyni, ne akarj "lapos" lenni. ÉN azóta sem tudtam visszahízni. Ja és nem találok jó nadrágot sem, mert a legtöbb lóg a fenekemen, és húzogatom egész nap. Tök kényelmetlen. Csak jótanács volt.
2/3 anonim válasza:
Kezdj el erősíteni. Ez nem fogyaszt le, csak átalakít, így megfelelő súlyban tudsz maradni és közben formás is leszel úszógumik nélkül.
Fogyni tényleg ne akarj, mert az már az egészséged kárára mehet és nem hiszem, hogy ez lenne a célod. Hiába a gebe a divat a médiában, az már a pasiknak sem jön be. Ők is a formás nőket szeretik és egy kis erősítéssel pont elérheted ezt.
Sok sikert!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
2009. jún. 8. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!