Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet, hogy centiben sokat...

Lehet, hogy centiben sokat fogytam, de kilóra csak 2 kilót? Centit pontosat nem tudok írni, de nagyon látványos. Csak kilóban nem.

Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 09:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy diéta mellett szinte minden nap tornázom.
2012. febr. 25. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:

" Lehet, hogy centiben sokat fogytam, de kilóra csak 2 kilót? "

igen,lehetséges

2012. febr. 25. 10:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet. Izmosodtál.
2012. febr. 25. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg ne foglalkozz a kilókkal. Ha centiben fogysz, az úgyis látványosabb. Valószínűleg izmot építettél, és az meg tök jó! :)
2012. febr. 25. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért az izomépítés nem ilyen pofonegyszerű XD

De ha neked a torna kemény súlyzós edzésekből áll és kétpofára tömöd a rizst,akkor visszaszívtam.

2012. febr. 25. 14:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Dehogy súlyzózom. :)

Szénhidrátot számolok, sovány húst, sajtot eszek és ezekkel főzök (meg oliva olajjal ha kell), kevés tészta (heti 1-2 alkalom és akkor is ch csökkentettből), és igyekszek 3 óránként enni napi 5-ször. (pl uzsonna egy update 1-es puding)

Naponta tornázok itthon (gyerekek alszanak), hol csak 20 perc Rubint Rékára, vagy Bíró Ica 50 perc, kickbox és utána esetleg még egy R.Réka 20 perc. Ritkábban szobabicikli vagy evezőpad a torna előtt.

4 hete csinálom.

2012. febr. 25. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ennyitől biztosan nem izmosodtál.
2012. febr. 25. 15:37
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam hogy pár hét alatt kockás hasam lett, csak hogy a 2 kiló mínusz kevésnek tűnik ahhoz, amennyire látványos. Fogytam én régen is torna nélkül, hasonlóan álltak a ruhák a -6 kilónál is és úgy is láttam magam, csak most ez -2 kiló. Minden esetre örülök neki. :) És már látom a hasizmaimat (na nem a kockákat).

Régen sokat tornáztam, de a terhességek alatt nem lehetett tornáznom és szoptatás alatt sem tettem. (ennek 3-4 éve).

2012. febr. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!