Lehet, hogy centiben sokat fogytam, de kilóra csak 2 kilót? Centit pontosat nem tudok írni, de nagyon látványos. Csak kilóban nem.
" Lehet, hogy centiben sokat fogytam, de kilóra csak 2 kilót? "
igen,lehetséges
Azért az izomépítés nem ilyen pofonegyszerű XD
De ha neked a torna kemény súlyzós edzésekből áll és kétpofára tömöd a rizst,akkor visszaszívtam.
Dehogy súlyzózom. :)
Szénhidrátot számolok, sovány húst, sajtot eszek és ezekkel főzök (meg oliva olajjal ha kell), kevés tészta (heti 1-2 alkalom és akkor is ch csökkentettből), és igyekszek 3 óránként enni napi 5-ször. (pl uzsonna egy update 1-es puding)
Naponta tornázok itthon (gyerekek alszanak), hol csak 20 perc Rubint Rékára, vagy Bíró Ica 50 perc, kickbox és utána esetleg még egy R.Réka 20 perc. Ritkábban szobabicikli vagy evezőpad a torna előtt.
4 hete csinálom.
Nem azt írtam hogy pár hét alatt kockás hasam lett, csak hogy a 2 kiló mínusz kevésnek tűnik ahhoz, amennyire látványos. Fogytam én régen is torna nélkül, hasonlóan álltak a ruhák a -6 kilónál is és úgy is láttam magam, csak most ez -2 kiló. Minden esetre örülök neki. :) És már látom a hasizmaimat (na nem a kockákat).
Régen sokat tornáztam, de a terhességek alatt nem lehetett tornáznom és szoptatás alatt sem tettem. (ennek 3-4 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!