171 cm és 44kg vagyok, ,3 gyerek anyja, , szerintetek ez a súly nagyon kevés?
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 14:15
1/12 anonim válasza:
Jújjj, szerintem nagyon kevés, túlzottan sovány vagy :-(
Hogy tudtál így lefogyni a szülések után, ez érdekelne engem....
2/12 anonim válasza:
Igen,a többség szemében anorexiás vagy. Gondolom ilyen az alkatod,nekem is,nagyon nehezen hizok és nagyon hamar lemegy. Ez van sajnos...
3/12 anonim válasza:
2. vagyok,nekem 1 gyerekem van és soványabb vagyok,mint szülés előtt,sokkal! Én még annyi kiló se vagyok,mint te,bár pár cm-rel alacsonyabb.
4/12 A kérdező kommentje:
Elég sokat szaladgálok,, és nagyon sok dolgom van,,, az evésem is rendszertelen,, és leginkább gyümölcsöket,, és zöldségféléket fogyasztok!
2012. febr. 24. 14:19
5/12 A kérdező kommentje:
Az ikreket 2010 december 6.-án szültem,,, és akkor sem szedtem fel semmit csak a babák és a magzatvíz nyomták a súlyt
2012. febr. 24. 14:20
6/12 anonim válasza:
...férfi szemmel nézve felszedhetnél egy párkilot /kb.10-et/
de ha igy érzed magad jól a bőrödben akkor semmi sem számit. De ha nem, tegyél róla normális étkezéssel, étrendel.De biztos igy is tetszel valakinek.....
7/12 anonim válasza:
Igen, ez nagyon kevés. Legalább 10 kg-ot kéne híznod. Hát zöldségtől és gyümölcstől nem is fogsz hízni. Szénhidrátot kéne többet enned, ha csak gyümölcsöt és zöldséget eszel, az édeskevés.
8/12 anonim válasza:
MIért eszel csak zöldséget és gyümölcsöt?
Egyél normálisan, ne legyél lusta főzni magadnak.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta főzni,, mivel családos vagyok minden nap szoktam főzni,, mire a férjem hazaér,,
2012. febr. 24. 14:49
10/12 anonim válasza:
Igen. Én 164cm vagyok 48kg voltam szülés előtt, de akkor gebe voltam. Se mellem nem volt, se fenekem. Most 54kg vagyok és szuper csinosnak érzem magam. Szerintem is egy 10kg rád férne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!