40 kiló fogyás, hogyan lássak neki?
Jelenleg 127kg és 185cm vagyok, 21/F. Hogy érdemes belevágni a dolgokba? Napi 1600-1700kcal körül eszek, ezt nem szoktam túllépni. Sajnos menzai kaja, így a minőséget nem nagyon tudom befolyásolni.
Érdemes esetleg orvoshoz elmenni előtte? Mozgásnak a Norbi DVD-k megfelelőek napi egy alkalommal?
Norbi... :D. Tudod mit kevernek a lisztjükbe, hogy kevesebb legyen a kalória benne? Ipari cellulózt... Just sayin'.
A fogyás nem lesz olcsó mulatság.
- Mindig túlsúlyos voltál?
- Miből áll, és hány étkezésed van egy nap?
- Családodban van valakinek még súlyproblémája?
- Sportolni szoktál? A testnevelés óra kivételével.
szerintem keress fel egy orvost. ilyen súlyfelesleget szerintem orvosi felügyelet mellett kell leadni.
a napi 1600-1700 kalória jó lehet, de inkább az számít, hogy mit eszel.
norbit meg felejtsd el. úszás, biciklizés, aztán futás ha már bírsz.
a kérdező nem Norbi kaját enne, hanem tornázna.
igen, tornázz, duci tréninget, valamint iratkozz be edzőterembe, az edző csinál neked edzéstervet, először kezdj a futópadon tempós sétával, ellipszistréner, bringa, evezőpad.
dietetikushoz is elmehetsz, a háziorvostól kérj beutalót, asszem ingyenes.
sok sikert! :) én anno 1 nyár alatt bringázással fogytam 10kgt. ha becsülettel csinálod, akkor neked is menni fog :)
Köszönöm a válaszokat :)
Sajnos a tesi óra kimarad az életemből, mivel már nem vagyok iskolás. Norbi kaját nem szándékozom enni, nem is tudom hol van boltjuk az én városomban :D
Nem voltam mindig túlsúlyos, egy pár évvel ezelőtti "törés" miatt engedtem el magam, azóta cipelem ezt a terhet.
Próbálok minőségin táplálkozni és amikor van időm magam készíteni az ebédemet, de mostanában elég sok munkám akad :)
Mozgás-mozgás-mozgás!
SZIGORÚ pulzuskontrollal állj neki! vegyél egy jó pulzusmérő órát, és ne hagyd, hogy a pulzusod 140 fölé menjen edzés közben. A 140 nem sok, ezt egy kicsit gyorsabb gyaloglástól is elérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!