Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szabad ilyenkor enni?

Mit szabad ilyenkor enni?

Figyelt kérdés
Voltam ma orvosnál, hasmenéses hányás vírus miatt, és az orvos mondta, hogy diétázzak. Én pedig nem tudom mit szabad ilyenkor fogyasztani és mit nem. Próbáltam rákeresni a Google-ba de nem nagyon találtam semmit..:S Szóval a válasazokat előre is köszönöm!!
2012. febr. 23. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Főtt/párolt zöldség (krumpli/répa), pirítós, tea..
2012. febr. 23. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:

minél könnyebb, de tápanyag dús ételeket egyél.

az állapotodtól függ: lehet csak vizet tudsz inni.

lehet már ehetsz kis zöldséget, főtt burgonyát.

lehet benned maradna egy kis csirkemell, ez lenne a legjobb. így valami fehérje is felszívódna, próbálkozz. most a füstölt sonkát nem ajánlom, natúr csirkét igen, ez lenne a legfontosabb. zab/krumpli, plusz natúr hús. + folyadék.

és jobbulást.

2012. febr. 23. 18:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Főtt krumpli (sós vízben főtt, minden egyéb nélkül), pirítós, keksz. Az a lényeg, hogy tehermentesítsd a gyomor-bél rendszeredet, egyél kevesebbet és az se legyen nehéz, fűszeres.
2012. febr. 23. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2012. febr. 23. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!