Szabad ilyenkor inni ilyeneket hogy: Sió rostos őszi lé és társai? Vagy ha fogyózom, akkor vizet vagy ásványvizet csak?
Inni lehet ilyenkor ásványvizet, teát, gyümölcsleveket. Esetleg csapvizet, de az nagyon nem ajánlott, ha csak nem különösen minőségi felétek a csapvíz.
Ha cukrosak ezek a gyümölcslevek, akkor naponta max 3-4 decit igyál, de ne egyszerre. De ez se a legjobb.
100%osból lehet inni mondjuk napi fél litert.
De ha nem fogysz, akkor hagyj fel vele. Bár legtöbb embert nem befolyásolja, ha nem eszik, ihat szinte bármit.
Természetes, nekem is jobban csúszik :D egyben megiszok egy dobozzal... meglepődök amikor rá van írva, hogy felbontás után még hűtőben kibír 3-4 napot. Mások nem inni veszik vagy mi? :DDD
Az étkezés része jó lehet, ha estére nem eszel az sokat számít. Édességet se egyél semmiképp, se reggel se semmikor.
A mozgás viszont nagyon nem ér így semmit... 30-40 perc kell ahhoz, hogy zsírt égess. Annál kevesebb mozgás nem sokat ér.
Inkább emeld fel 40-50 percre.
Hiába ugrálsz nagyon, 20 perc akkor is kevés, akármilyen intenzív.
Este akár tvzés közben is csinálhatod és ha már 20 perced van, akkor simán lesz egy órád is. Utána úgyis könnyebben alszol el, tehát lefekszel már alszol is nem forgolódsz meg stb.
Figy.... Amikor én fogyóztam aránylag könnyen letudtam mondani a finom ételekről, egyről viszont nem, a kóláról. Napi 1 liter kóla a fogyókúrám ideje alatt is lecsúszott mert az adott "erőt" ahhoz hogy tovább csináljam.... hogy ne egyek... ilyenkor leültem egy nagy pohár jéghideg pepsivel a kezemben és megvártam míg elmúlik az éhségem.. szó szerint..
mégis lement 25 kiló, és nem fél év alatt hanem alig 2 hónap alatt, a napi 1-1,5 literes kóla bevitel mellett (és nem lightot ittam mert azt nem bírom meginni, hanem a rendes "cukros" fajtát).
Nem mondom hogy ez helyes, de úgy gondolom nem az innivalón múlik a fogyókúra sikeressége hanem a kaján.
Gyümölcsleveket szerintem ihatsz, hisz ha azt is megvonod magadtól akkor mi örömöd marad a fogyókúra idejére? Nekem ezt az örömöt a kóla jelentette, mert nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!