Miket szabad ilyenkor?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni. Futok naponta, kivéve most a havas terepet, mert teljesen áttázik a cipőm mindenem, csak jól megfáztam. Illetve napi 2-3 liter teát iszom (édesítővel)
Milyen ételeket egyek, amitől nem üres kapóriát viszek be, hanem tényleg táplál, és nem leszek azonnal éhes?
Nincs tapasutalatom, szeretnék változtatni, de ebben segítségre van szükségem így az elején.
Köszönöm!
2010. febr. 1. 21:25
1/5 anonim válasza:
Sok hús: hal, csirke, marha, pulyka. Kevés szénhidrát: barnarizs, hajdina, zab.Sok zöldség.A tea helyett meg inkább ásványvizet igyál.
2/5 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok egy húsos, nem igazán szeretem, néha jól esik, de máskor egy hónapig is elvagyok nélküle.
A tea muszáj, gyenge a vesém, csak ez tisztitja normálisan.
A zöldség, gyümölgy nagyon jó, imádom mindet.
2010. febr. 2. 14:26
3/5 anonim válasza:
Pedig a húst iktasd be mert nagyon fontos.Anélkül csak "összecsoffadsz".Ha végképp nem megy a hús akkor szója ;)
4/5 A kérdező kommentje:
A vegák hogy bírják nélküle, sosem értem. Én nem vagyok húsos, de pl havonta 1-2 alaklommal jól esik egy kis hal vagy csirke.
2010. febr. 2. 21:42
5/5 anonim válasza:
Akárki akármit mond, az ember "mindenevő".Akármit mondanak a vegák, az állati fehérjét semmi nem pótolja.Ezzel nem azt mondom, hogy szalonnát kell enni, hanem egészségesebb húsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!