Bun&thigh rollert ismeri valaki? Bevált?
Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 22:45
1/2 anonim válasza:
Erre gondolsz? http://www.youtube.com/watch?v=kQpOK4VtQUA
Ha igen, mi évekkel ezelőtt vettünk egyet (a mai napig nem értem, h hogyan láthattunk ebbe bármi fantáziát). Azért a pénzért valami értelmesebbet is lehetett volna venni. Semmi, de semmi hatása nincs, de még közben sem érzed, h bármennyire megdolgoztatnának. Ezek a teleshoppos cuccok csak a képernyőn fantasztikusak szerintem.
Inkább gyűjts össze kicsit több pénzt, és vegyél valami normális gépet (szobabiciklit már viszonylag olcsón is lehet jót kapni), vagy költsd ezt az összeget kondibérletre, mert ezeknek lesz értelme!
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!
Erre gondoltam, de ha ennyire nem válik be, akkor meggondolom, megvegyem-e. Várok azért még véleményeket.
2012. febr. 23. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!