Én tényleg nem lehetek sovány?
Talán azért, mert ha lefogysz, azzal bebizonyítod, hogy nem "örökség" a kövérség, és be kéne ismerniük, hogy ők sem "ököklötten" kövérek.
A 12 kiló önmagáért beszél... látod, hogy működik. Lehet, hogy soha nem leszel 45 kilós, de a normál súly nem 45 kilónál kezdődik.
Szégyellheti magát a családod, a testsúly ugyanis nem kizárólag esztétikai kérdés, hanem az egészségedet is befolyásolja (cukorbetegség, magas vérnyomás stb.). Ha cseszegetnek, nyíltan kérdezz rá, hogy azt akarják-e, hogy beteg legyél. Vissza fognak venni magukból.
Sok sikert!
Ui: Most látom, hogy a 12 kg 2 hónap alatt ment le. SOK!!! Lassabban kell fogynod, nagy túlsúlyból is max. 8 kg lett volna normális.
Első
Így van, a 12 kg tényleg sok. De ettől függetlenül gratulálok.
És a család megjegyzéseitől pedig csak legyél még elszántabb, hogy akkor is megmutatod, hogy bár lehet, hogy örökletesen könnyebben hízol, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lehetnél vékony, sportos. Úgyhogy hajrá, és ne add fel, bárki bármit mond!
Mit törődsz vele, hogy ki mit mond, ha látod az eredményt?
Nekem két hónapig be sem indult semmi, nemhogy 12 kiló ment volna le!! :o
De szerintem lassíts inkább kicsit, tudod: lassan, de biztosan.
Hány kilóról indultál?
Figyelj, vedd ezt motivációnak. Ez kb olyan, hogy vannak, akik nem tudnak megtanulni egy idegennyelvet, mert nincs nyelvérzékük. Nem igaz! Lus-ta-ság.
Sokkal könnyebb hátradőlni a kanapén és azt mondani, hogy sajnos nekem ilyen az alkatom, mint diétázni és sportolni.
Gondolj bele, pár hónap és itt a nyár, addig még biztosan fogsz fogyni és akkor szembetűnő lesz az eredmény akár a strandon is! Valószínűleg arra megnő az önbizalmad is és már csak mosolyogni fogsz az ilyen kijelentéseken. :D
Sok sikert!
Köszönöm szépen! :)
107 kilóról indultam (leírni is szőrnyű)
Depressziós voltam, és egyfolytában az evéssel próbáltam magam vígasztalni. Most vagyok 95, és bár tudom, hogy még mindig nagyon kövér vagyok, de én már most is jobban érzem magam. :)
Szerintem ilyen túlsúlyból korrekt a 12 kiló! azt is vegyétek figyelembe, hogy 3-4 kiló ebből biztosan bél- és gyomortartalom, illetve víz. És akkor meg is van a heti 1 kg fogyás.
Kérdező: elszántnak tűnsz, és ez így van rendjén! Hány cm vagy egyébként? És milyen módszerrel érted el ezt a 12 kilót?
Ja és mutatok egy cikket, ami nagyon jól kifejezi, hogy miért akar lehúzni a családod: [link]
Kérdező: elszántnak tűnsz, és ez így van rendjén! Hány cm vagy egyébként? És milyen módszerrel érted el ezt a 12 kilót?
165 cm vagyok. Igazából túl sok mindenen nem változtattam, nem eszek kenyeret és cukrot. Figyelek arra, hogy sokat igyak. Sok zöldség és sovány hús. Emellett a mozgás, eleinte nagyon nehezen vettem rá magam bármire is, de most már hiányzik, ha nem fér bele legalább egy hosszú séta a napomba. :)
Először is, 12 kg után megérdemelsz egy gratulációt, a családodtól is és tőlünk is :)
Másodszor! Én nem igazán hiszek az ilyen "örökletes" dolgokban, mert nekem is ugyanezt mondták, hogy "nekünk vastagabb a combunk, mi sose lehetünk nagyon vékonyak..."...
Aztán csak elkezdtem edzeni, de azt tényleg nagyon intenzíven és 14 kg fogytam. Már simán felveszek akármilyen ruhát, mert igenis vékony lábam lett :) Úgyhogy ennyit a sok okoskodásról!
Ne add fel az álmod és a célod!! Sose!!
Légy nagyon határozott, tudd mit akarsz, küzdj érte és sose engedd meg senkinek se, hogy megrendítsen!! :))
(egyébként akiket ajánlok: Rubint Réka, Cindy Crawford, és a youtubon >> 8 minutes abs / buns/ arms/ legs/ strech) :)
HAJRÁ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!