Drasztikus koplalással mennyi idő alatt lehetek sovány? 15/L
Figyelt kérdés
A tervem: 3 napig semmit nem eszek, csak vizet iszok. Utána pedig 1000 kalóriás étrend. Már nem érdekel semmi, csak fogyjak le, mert hányok magamtól. Sajnos az étrendemre az a jellemző, hogy mindent vagy semmit. Ne tudom megtalálni a középutat. Tehát: mennyi idő alatt fogyhatok? 15/L2012. febr. 7. 21:25
1/5 anonim válasza:
és mit sportolsz rendszeresen,esetleg versenyszerűen?
vagy mitől várod,hogy jó alakod legyen?
vagy szerinted vonzó egy egérarcú,betegábrázatú,görnyedt csaj?
"már nem érdekel semmi"
ebből inkább arra lehet következtetni,hogy a problémád elsősorban lelki,nem fizikai.
2/5 anonim válasza:
Kislány!Ha nem eszel semmit,elesett leszel,sápadt,szédülni fogsz,és teljesen kileszel... normális étrend,testmozgás,és mindenből kevesebbet,de nem semmit!
3/5 anonim válasza:
Drasztikus koplalással csak árthatsz a szervezetednek. Inkább mozogj többet, felejtsd el az érkezések közötti nasikat, egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Lassabban fogyni jobb, mert nem jön vissza áfástól:)
4/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__2636..
Olvasd el amit ez a csaj írt,h a el akarsz jutni idáig akkor tökéletes úton haladsz. Ha elolvasod a válaszaimat akkor az is kiderül hogy mit kéne csinálnod, nincs kedvem mégegyszer legépelni. A koplalással csak tönkreteszed a szervezetedet, másra nem igazán jó, mozogni kell, edzeni, és betartani a rendes étrendet.
5/5 anonim válasza:
Utolsó: ezt a kérdést én írtam ki! :D Nem változott sokat a helyzet, de lettek fejlemények, ha valakit érdekel téma, írjon, mesélek, elrettentem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!