Mennyi kcal van abban amit ma ebédeltem? én nem tudom kiszámolni hogy kb mennyi.
húsleves lé+répa,2 nagy kanál tört krumpli+1 db rántott csirke szárny,4 db barack (befőtt)
tejszínhabos vaníliás kapucsínó 2 dl
1 db krumplis pogácsa(az olajban sütött féle)
Mivel nem tudjuk, milyen módon készült, mennyi alapanyaggal (pl. zsír), nem tudjuk megmondani. Azt viszont igen, hogy nagyon rossz menü, ha fogyni akarsz.
Húsleves oké, de ehettél volna bele húst.
2 nagy kanál tört krumpli - ha zsírba/olajba volt törve, eléggé hízlal, Az 1 db szárnyon semmi nem volt, csak bőr (ami zsír!!! rengeteg kalóriával, ahhoz képes, milyen kicsi) + panír, ami szénhidrát. Sokkal többre mentél volna egy szelet csirkemellel, amin nincs bőre, és úgy van kirántva és az olaj leitatva róla.
A barack befőtt tömény cukor. Friss saláta kellett volna. A saláta és a mell adta volna a normál "fogyis" menüt.
A tejszínhabot nem kommentálom, zsír+cukor.
A pogácsa is felesleges volt.
Ha normál adagok voltak, szerintem több volt, mint 700.
Leves mondjuk 150-200 (ha tányérral evett, nem csészével), krumpli hússal 500-700 körül (attól függően, mennyi zsír, és mekkora kanál krumpli, meg ugye a befőtt), a cappuccino 200 (attól függ, mennyi cukor benne meg a tejszínben), + a pogi, amiről nem tudjuk, mekkora volt. Ha kicsi, akkor 100, ha nagy, akkor több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!