21 évesen 168cm magas és 47 kg hogy hizzak fel?! A preciz táplálkozás sem segit. Gyors az anyagcserém. Már a dohányzásrol is le szoktam.
HELP! 21 Évesen .47 kilommal szinte veszélyesen soványnak érzem magam. Lassan 3. éve járok rendszeresen fejleszteni a testem kifejezetten erös voltam viszont 1-2-3 honap pihenés után hirtelen fogyok a maximum 54kilom volt, viszont nem tudom mihez kezdjek lebetegedtem lasan 1 honapja fexem ithon és megyek össze. Hallottam Ismerösöktöl hogy anno (5-10) ével ezelött volt 1 bizonyos dobozos üditöital (volt aki 30kilot hizott tölle decskmert véletlen ivott meg 1 tálcával) hogy ez mi is lehet? Létezik e? mert szerintme hasznos lehet. Rengeteg pénzt dobtam ki az ablakon tömegnövelésre. De smemi haszon.
(Csak azért ebben a kategoriában jelzem panaszom mert olyan nincs hogy Hizokura..)
ha napi 1 adag jumbót tolnék kis nyers tojásos koktéllal én sem híznék.
mert biztos hogy nálam a tömegnövelés az 4000-5000kcal körül lenne eredményes. ami nem kevés.
na most, tegyük fel neked is sok kaja kéne. és amit írtál, az esetleg nem kevés, de távol áll a kur.vasoktól. tömegnövelő ide vagy oda, azok is csak kaják.
ha meg nyers tojást eszel, ne csodálkozz ha nem fejlődsz.
eleve nem szívódik fel, csak baromi kis mértékben, más részt még mindig gyakori a szalmonella vírus a nyers tojásokban. legalábbis előfordul, méghozzá rendszeresen. nem tudom van-e ilyen, de pl. egy krónikus szalmonellózis biztos hazavághatná az emésztést, bár most csak fikciózok.
"csak miota aba ahygtam az edzsést azota fogyok"
Azt tudnod kell, hogy amelyik izmot nem használod, az napok alatt lebomlik. Az edzés előtti súlyod mennyi volt?
Ha komolyan építettél, akkor bizonyára volt edződ, ővele nem konzultáltál erről?
Már látom h rosz helyen tettem fel akérdésemet...
Az étvágyammal semmi gond!!! Sosem volt ezdöm! Mident amit elértem az éeltem során csak magamnak köszönhetem. Nem volt soha szükségem ezdöre.. 1 dolog van amihez értek az izom épités! akit érdekel ad 1 e-mail cimet és küldök fotot hogy is néztem ki amig rendszeresen edzettem... És ha legalább anyira figyelmesen olvasnátok mint én a ti válazsaitokat akkor láthatnád h már 1x leirtam hogy az elején mikor keztem voltam 165magas 37kilo 24es karral. Komolytalan válaszoakt nem kértem.. Köszönöm!
Nagyon gyanús hogy van valami betegség a háttérben, de remélhetőleg csak extrém ektomorf vagy. Nem akarlak megsérteni de az eddig leírtakból nagyon nem lehet arra következtetni hogy annyira értenél az izomépítéshez.
És akkor most nagyon enyhén fogalmaztam.
Az étrended egyetlen elfogadható pontja hogy 6étkezést tartalmaz. Még 47kilósan is lehet rajtad vagy 20kiló izom. Rendszeres edzésnél 20kiló izomzat fenntartásához 11kiló fehérjét kell megenni félévente, szerintem nagyon alapvető tudás lenne hogy a fehérjeállományunk kb félévente cserélődik ,mint ahogy a bőrünk pár hónap alatt, illetve hogy az edzés mikrosérüléseket okoz az izmokban, amit az edzést követő legalább 36 órában folyamatos fehérje és szénhidrátbevitellel lehet úgy visszaépíteni hogy az izomzat nagyobb legyen mint előtte. ÉS ektomorf testalkatúaknak mint én is és te is ez extrém mennyiségű szénhidrátot jelent. De normális minőségűt mert a cukor és a mekegszendvics aligha felel meg annak a kritériumnak hogy egyenletes szénhidrátforrást biztosítson a testednek egy következő étkezésig. A turmixod is egyszar.
Ugyan az izomépítés elsősorban az étkezésről szólna, tökéletesen elárultad hogy magához az edzés részéhez sem értessz. Én is meg szoktam bármulni azokat akik 60kilósan 50el bicepszeznek, mindíg jót röhögük rajtuk. Én 70kg vagyok 8% testzsírral és 25-30kg-nál nem birok többel bicepszezni, sőt inkább 20kg az a súly amivel hatékonyan megedzem a bicepszemet. A 90kg-os fekvenyomásod is túlsok mindenről árulkodik, ugyanis a testépítők minél inkább a mellizom segítségével nyomják ki a súlyt, még az erőemelők (akik nem akarnak nagy mellizmot, csak nagy súlyt kinyomni) a vállat a teljes kart sőt a hátizmot is minél inkább beleviszik a mozdulatba. próbáld meg kitalálni melyik módszerrel lehet nagy súlyokat megmozgatni. Ez az egész arról árulkodik hogy nállad az agy-izom kapcsolat sincs meg és akkor elég valószinü hogy ez más gyakorlatokra is igaz. Talán én is ki bírnék nyomni 85-90kilót de teljesen hülye lennék a saját testsúlyomnál nagyob súllyal edzeni.
"a tömegnövelők nem használtak" című okosságodat meg inkább ki sem elemzem, egyébként is feltehetőleg annyi marad meg az eszmefuttatásomból hogy "beszóltam". Azt sem tudod mire valóak azok a kiegészítők amiket szedtél.
egyébként jobbulást kivánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!