Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használ valamit a feszesítő...

Használ valamit a feszesítő testápoló?

Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyizni, és 20 kilót szeretnék leadni.Mivel ez elég nagy súlyfeleslegnek mondható,nagy esély van rá, hogy a bőröm megereszkedik.Van értelme feszesítő testápolót használnom,vagy felesleges pénzkidobás?
2008. ápr. 8. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit én testápolóként használtam - tehát mindenhova - az a St. Eves-nek volt az anticellulit kréme! Elégedett voltam vele: 35 kg-t fogytam, s nem lóg a bőröm ( csak a mellem :/ )

A 450 ml volt 3000 ft, s nagyon sokáig elég is! Most nem tudom, h mennyi!

2008. ápr. 8. 14:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva még nem is hallottam erről a testápolóról.Helyik üzletekbe lehet kapni?
2008. ápr. 8. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem használ, 20 kilónál is szépen visszahúzódik a bőr, ha lassan és következetesen diétázol illetve edzel, ha hirtelen fogysz, ami a 90 napos és egyéb rettenet diétáknak ksözönhetően be is következik akkor fog ráncosodni a bőrőd.

Ráadásul az ilyen diétáknál ha visszaállsz a normál kajálásra, amitől elhíztál akkor vissajön kb a duplája, szóval jól fontold meg, hogy milyen diétát csinálsz és mit mozogsz!!

szia és sok sikert!!

2008. ápr. 8. 19:55
 4/5 anonim válasza:
Nekem a Garnier is bejött. És 90 naposat csináltam,persze tornával egybekötötten. Nem lóg a bőröm, bár csak 8-10 kg-t fogytam,de nekem ez jó. És nem jött vissza semmi kg, pedig már egy éve fejeztem be a diétát. Mostanában fogom újra elkezdeni,mert még kéne fogynom XD
2008. ápr. 14. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket:)
2008. ápr. 15. 02:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!