Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancsbőrre jó a feszesítő...

Narancsbőrre jó a feszesítő testápoló?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 18:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogy ezek a bőrfeszesítők nem is használnak, legálábbis én fél évi próbálkoztam, és semmit sem használt :S
2010. máj. 26. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
a ránctalanítokkal szemben, a jó mínőségüknek használnija kell, hiszen olyan anyagokat tartalmaznak (mentol, 1kapszicin, stb...), amik vérbőséget okoznak, és lejuttatják a hatóanyagot az irha alá, ahol a feszességért felelős fehérjék vannak, kollagén, elasztin, stb... ha megfelelően használod, jól belemaszírozod, használnijuk kell. Persze nem az olcsó egyezres krémek tesznek csodát, de már a középategóriás, 3-4ezres kréek is bevállhatnak. A kozmetikusod tuti tud tanácsot adni. ;)
2010. máj. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!