Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni fogok, vagy hízni?

Fogyni fogok, vagy hízni?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt fejeztem be az egyik diétát(90napos). Igen,tudom hogy aza véleményetek róla,hogy izombontó.. megilyenek.Lehetséges,sőt.. Biztos,hogy igazatok van,de hidjétek el 20kiló felesleggel nem nagyon bánja az ember.. 83kilóval kezdtem el a 90napos diétát,első hónapban fogytam 10kilót(pedig nem mozogtam.)Kicsit soknak találtam,de folytattam a diétát,második hónaptól,mindennap,vagy mindenmásnap egy óra aerob edzést csináltam,és próbáltam mindenből keveset enni,és sokszor. Így a 2hónap alatt még lement, 8-9kiló. Most vagyok 64 körül.Nagyon örülök a súlyomnak!:)Sokkal magabiztosabb lettem,és örülök hogyha valaki megjegyzi a városban sétálva is,hogy nagyon sokat fogytál!Mesésen nézel ki:) Mostmár,csak életmódot kell változtatnom. És tudom,hogy aza helyes út,hogy sok fehérje,sok friss zöldség,gyümölcs,kevés szénhidrát.. De az lenne a kérdésem,hogyha én most csináltam egy általatok mondott \'Izombontó diétát\',és ezentúl elkezdek egészségesen étkezni,ugye sok fehérje,edzés,aztán majd alakformálás (mindennap!!) akkor fognak rám jönni még kilók?Mer most hogyha,én bontottam izomzatod,és elkezdem magam fehérjével tömni,és rendszeresen edzeni,vissza jönnek az izmok?És ugye azok köztudott többet nyomnak mint a zsír. Szerintetek mitcsináljak? Váltsak életmódot?De akkor hízni fogok,vagy fogyni ? És írnátok nekem egy mintaétrendet hogy étkezzek így, a diéta végeztével?

Én úgy gondoltam,hogy ugye gyümölcsök délelőtt(Ezt tartani kell a diéta miatt,még 90napig) Ebédre, ami itthon van,csak keveset belőle(Fasírt+főzelék,Pörkölt+tészta,hal+rizs,csirkemell+zöldség)

uzsira délután, joghurt,kefír.. vacsorára, csirkemell,vagy felvágott! Szerintetek ez így jó lesz,hosszú távon?Sőt.. még 5-6kilót szeretnék is fogyni pár hónap alatt! Segítsetek,köszönöm

2009. jún. 4. 12:45
 1/8 Krisz85 ***** válasza:
79%

Szia! Számomra már az felfoghatatlan hogy azzal a hülyeséggel hog tudtál fogyni. De nem lényeg.

Beláttad, hogy hiba volt. Viszont első körben még mielőtt válaszolnék, azért azt megjegyezném, hogy lehet hogy sok felsleggel nem bánod hogy izmot bontottál, csak ha viszont tudnád, hogy a fogyás első alapfeltétele a megfelelő izomtömeg, mivel ez teszi lehetővé a gyors anyagcserét, és nem cse**i úgy szét az hormonális rendszeredet sem, mint a koplalás /és lásd egyéb idiótaságok, 90 napos/. Tehát az izomzat a lefgontosabb. De ha nem is megyünk bele a tudományos részébe, már csak az alak és forma miatt is kell izomzat, hogy ne lötyögjön a bőr rajtad.

A válasz egyébként igen, fog rád jönni izom, nem a magas fehérjétől, hanem a 90 napos miatt. De ez ne zavarjon. Sokan a testsúlyt nézik, pedig nem azt kéne, hanem a testösszetételt. Nézzünk csak engem 163 cm magas srác vagyok, 68 kiló, viszont a testzsír % om már nem olyan magas, így ha azt vesszük a tömegem nagy része izomból fakad, ha most számolnánk mindenféle indexeket, akkor kórosan elhízott lennék stb. Tehát ez az egész testsúlymérés inkább fogyás közben jó, mint azt követően.

Az étkezés amit leírtál hadd ne minősítsem. Tudom hogy azt várnád, hogy igen jó az így, de nm. És nem azért nem mert olyanom van hogy most kiszúrok veled és azt írom hogy nem jó. Tényleg nem jó. Főzelék., pl. liszt van benne, már felejtős, és a többit is. A 90 naposat felejtsd el. A mindennapi mozgás sem jó, kétszer egy héten pihenj, mert még túl is edzed magad, még a kocogástól is, pláne ha edzetlen vagy.

És igen írunk diétát hogy hoogy étekezz, de ne hívd a 90 naposat pusztán diétának, mert nem az. A diéta az pl ez :

[link]

Sok sikert!

Ne félj az izomktól, lassabban épülnek mint gondolnád.

2009. jún. 4. 12:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én a 90 napossal adtam le a feleslegem nagyját, bár nekem kb. 12 kg volt "csak". az utolsó 3 kg nem akart lemenni. rájöttem, h csak életmódváltással megy a súly tartása. azóta még fogytam pár kg-ot. most vékony vagyok, pedig rengeteget eszem. igaz, a hagyományos édességeket megvonom magamtól, de az amúgy sem egészséges. javaslom, hanyagold te is a tésztával, rizzsel, krumplival és a kenyérrel együtt. hajrá! mintaétrend meg annyi van itt az oldalon, nézz körül.
2009. jún. 4. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:

A fasírt, pörkölt meg hasonlókat illene elfelejteni.

Ha rendesen táplálkozol és edzel, igen, előfordulhat hogy kilók jönnek fel, de ez optikailag nem fog látszani, mivel az izom tömörebb, mint a zsír. Sose a kilók érdekeljenek, mert az utcán nincs senkinél mérleg, hogy lemérjen. Csak a külalak számít!

2009. jún. 4. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy ha többet mutat a mérleg akkor kövérek. De nem értik meg, hogy igaz, hogy az izom nehezebb, mint a zsír, viszont kisebb a területe. Tehát lehetsz jóval csinosabb úgy, mint most, ha többet mutat mérleg. A ruhákat nézd, meg a külsődet, ne a mérleget.
2009. jún. 4. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
kerülete, bocsi
2009. jún. 4. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:

A mérlegen az kell mérni, hogy x idő alatt mennyivel lett kevesebb a súlyod diéta alatt.

Másra nem kell.

Az hogy hány kiló vagy az nem számít, nem attól vagy kövér. A tükör mutatja meg ha kövér vagy!

Én speciel 186cm vagyok 85kg nagyon alacsony testzsír mellett. Miért fogyjak le 78 kilóra, ha nincs rajtam zsír?

Ezt kell megérteni. Engem az se érdekelne ha 120 kiló lennék alacsony testszír mellett...

2009. jún. 5. 13:01
 7/8 anonim válasza:
A 90 napos diéta, igazából nem is diéta, hanem sokkal jobb mint a diéta, mert így a szervezetem hozzászokik ahhoz, hogy mindenből megkapom a megfelelő mennyiséget!A koplalás, meg az hogy sok zöldséget és fehérjét eszünk az azért nem jó, mert a tésztában és az édességekben lévő tápanyagra is szüksége van a szervezetünknek!
2010. júl. 10. 12:31
 8/8 anonim válasza:
elküldené nekem valaki ezt a 90napos diétát?
2010. szept. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!