Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Xbody? Próbáltátok már?

Xbody? Próbáltátok már?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 07:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Mivan, büdös a meló? :D

multkor véletlen belenyultam a konnektorba és 46os karom lett, de csak egyik oldalt

2012. febr. 18. 15:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Büdös te barom!

Két hónapja szültem és lehet,hogy neked meglepő (tuti nincs gyereked), de nincs időm mellette heti kétszer-háromszor másfél órát edzeni.

De köszi! Már elkezdtem és jónak tűnik!:P

2012. febr. 19. 06:55
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Én egy percig sem feltételeztem hogy nincs rá ürügyed. :)

De ha jónak tünik akkor csináld, nekem nem fáj.

2012. febr. 19. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:

átlagos ember + (szartermék + marketing) = röhögés

nő akinek kell valami + (szartermék + marketing) = pénz

Egészen röhejes ha bárki is elhiszi azt hogy egy izom árammal való megfeszítését egy napon lehet emlegetni a normális funkció szerinti izomösszehúzódással. És ráadásul mivel fogtak meg? Azzal hogy csak 20-30perc az egész ,mert neked ez kell és kanyar nélkül be is vetted. Ugyanannyit ér 20perc alatt mint 2óra alatt: semennyit.

Lehet hogy kifejlesztett egy ilyen eszközt egy német kutatócsoport és tényleg lehet használni edzésekhez, élsportolóknak, hogy az edzéseiken könnyebben fenntartsák az agy-izom kapcsolatot. Érezni kell az izmot és rá kell feszíteni a csúcsösszehúzódásnál, de ezt egy átlagember magától is megtanulja. Edzés optimalizálásához lehet hogy hasznos, nade edzés helyett?! Ilyet csak a kétségbeesetten fogyni akaró nem gondolkozó embereknek lehet eladni. Olyan mintha 2millád lenne és kocsit akarnál belőle venni és eladnának neked egy fullextrás bőrülést sportkormánnyal.

Ha nem lenne büdös a meló akkor 20perc-fél órát kocognál vagy szobabicikliznél. Csak azt nem tudod abbahagyni félúton. Viszont egy otthon kivitelezett sajátsúlyos - kézisúlyzós 45-60perces edzést bármelyik sorozat után meg lehet szakítani pár percre ha meg kell nyugtatni a babát, és utazni sem kell.

Az már egy másik kérdés hogy baba mellett nembiztos hogy van elég energiád. De ha nincs az attól még nem emel téged a fizika törvényei fölé, egyszerűen csak annyit jelent hogy jelenleg nem tudod mozgással hatékonyan segíteni a diétádat. Egyébként fontos hogy eljárj majd emberek közé ,meg később a babának is az lesz ,de ennyire nem akarok már elkanyarodni, meg a babaneveléshez tuti jobban értessz mint az edzéshez :)

2012. febr. 19. 11:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Na akkor!

Én ez mellett heti kétszer edzek elliptikus tréneren kb. 40 percet!

Ez mellé csinálom a Xbody-t!

Eljárni persze, sokan szeretnének egy két hónapos baba mellett, csak nem tudnak!

Ha nincs segítség, akkor konkrétan sehogy sem tudok edzeni menni. Magammal nyilván nem viszem a gyereket!

Szóval itt nem arról van szó,hogy büdös a munka, mert sokan egy két hónapos gyerek mellett még ennyit sem mozognak!

2012. febr. 19. 14:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez aranyos volt, hogy edzés közben megnyugtatom a babát!

Hát látszik,hogy nincs gyereked!:)

2012. febr. 19. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Jól van, gyereked van ,nekem meg nincs (hála az égnek, 20évesen). Az xbody ettől még az marad ami.

Én abból indultam ki hogy valószünleg nem otthon van az xbody, egy edzést pedig 40perc alatt is meg lehet oldani bizonyos technikákkal, akár otthon is, így nincs útidő és nem hagyod magára a gyereket, így lehet nem is tart tovább mint egy dobozra kapcsolva jógázni embertelen mennyiségű pénzért. Tudom valaki úgy is kell a gyerek mellé ha otthon edzel, de az xbodyzáskor is kell ,minden részleten ne akadjunk már fenn.

Azért ha valaki valami vicces termékkel akar fogyni én legközelebb is előitéletekkel fogok közelíteni felé, bármi is legyen az ok ami miatt odáig jutott hogy neki az a termék használni fog.

2012. febr. 19. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:
2012. febr. 20. 21:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Én értem amit írsz, de hidd el ezt egy két hónapos babával nem egyszerű kivitelezni.

Csak egy példa. Valamelyik nap, mire felálltam itthon a taposóra (tehát felöltöztem edzősbe, kirángattam a gépet oda ahol a gyerek volt stb.) ráálltam és kb. 15 perc után felébredt, sírt. Ilyenkor nem úgy megy,hogy ügyürü-bügyürü 5 perc és kész, visszaalszik!

Az én fiam napközben kb. 2-szer max. 3-szor 20 percet alszik!

Segítségem nem sok van, max. a férjem ha hazaér. Anyósom tud rá napközben, mondjuk heti kétszer vigyázni kb. egy órát, mert dolgozik.

Régen hajnalban 5 körül keltem edzeni heti min. 4-szer. A kicsi ezt is keresztülhúzta, mert akkor kel. Hajnal 4-kor meg vessen meg érte bárki, nem bírok felkelni.

A diétát tartom, nincs gondom vele, de most akkor is egy olyan mozgásforma kell, amire nem kell másfél órát rászánni!

2012. febr. 21. 10:37
 10/11 A kérdező kommentje:

Xbody-ra meg el tudom vinni (egyszer már voltam), mert két csaj dolgozik ott, és felajánlották,hogy egyikük szívesen el van a picivel azalatt a fél óra alatt!

Szerinted nekem jó, hogy csak a hátamrakötve tudok mozdulni a babával?

2012. febr. 21. 10:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!