Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leírom a napi étrendemet, és...

Leírom a napi étrendemet, és hogy mit csinálok naponta, a hasamból szeretnék (főleg) fogyni, tudom hogy csak egy helyről nem lehet. Valaki hozzá tudna szólni?

Figyelt kérdés

Reggeli: 2pirítós vékony vajjal megkenve és egy szelet sonkás szalámi + paradicsom 1db; ha nincs itthon hozzá anyag akkor csak a suliban tízóraizom (egy kenyér kifli vagy zsemlye vaj +szalámi (1db ugyanilyen).

Ebéd: rizseshús,hal,rizs,zöldségek, ritkán valami zsírosabb, vagy leves esetleg spaghetti vagy valamilyen tészta.

Vacsora: nem sokszor eszem, akkor is inkább valami gyümölcsöt, vagy max. 1 szelet kenyér kevés vajjal és szalámival.

Emellett naponta ( ha rossz idő van 2naponta ) járok futni(3-4km kb. 20perc alatt), délután biciklizek, focizok, suliban is. Kösz a válaszokat előre is!

2009. jún. 3. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Az étrend a kenyér és tésztafélékkel nem éppen diétás.
2009. jún. 3. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Reggeli: hagyd el a vajat, egyél 3 paradicsomot helyette

Suliban tízórai: inkább natúr yoghurt zabkorpával vagy lenmaggal

ebéd: tökéletes, de tészta helyett inkább husi zöldséggel vagy rántás nélküli főzelék csirkemellel, panír persze tilos

vacsora: mindig egyél!, kenyér, szalámi, vaj persze tilos :( Fehérjét egyél nyers zöldséggel, pl csirke görögsalival , ilyesmi.

Egyébként sztem nem rossz! :D , de a vacsi nagyon gáz, tönkreteszed vele!

2009. jún. 3. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Kenyérnek, tésztának nincs helye a diétában. Váltsd ki joghurottal, müzlivel, gyümölccsel.
2009. jún. 3. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

háát van mit rajta alakítani

reggeli:

kenyér az teljeskiörlésű legyen, hozzá valami felvágott, sovány sajt vagy müzli (de ne az agyoncukrozott dr. oetker meg fitness sz*rok)

lehet kapni kilós kiszerelésbe (tesco, penny)

esetleg te magad is csinálhatod (sima natúr zabpehely , lidl-be kapsz 150ért fél kilót) hozzá gyümölcsöt felkockázol és megeszed...

ebéd: rizs, hús, hal az frankó (a hús ha lehet szárnyas legyen)

vacsora : puffasztottrizs, felvágott (párizsi , gépsonka) túró (sovány, csinálhatsz belőle kőrözöttet vaj nélkül)

valamint próbálj egy nap 4-5 étkezést csinálni

edzésnek a 20 perc kevés, 1 órás mozgás az kellene (nem muszáj megszakadni a futásban, lehet lightosabb is csak bírjad egyhuzamban az 1 órát)

ennyi röviden

2009. jún. 3. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Szalámiskenyér felejtős, margarin, vaj felejtős, helyette sonka + paradicsom + WASA, esetleg tükörtojás + WASA.

Ebéd: maradjunk a rizseshús hal zöldségeknél :)

Vacsora: csak alma vagy hasonló mehet mint gyümölcs, esetleg mint a reggeli.

Ja és próbáld meg több étkezésre elosztani, legalább legyen 4-5.

Futni ne fuss amíg nincs megfelelő edzettséged, inkább gyalogolj de tovább. 40-60 perc aerob edzés kell hogy hatékonyan fogyj!

2009. jún. 3. 22:34
 6/9 Krisz85 ***** válasza:
41%

Ezt nem értem, ha a hasadból szeretnél fogyni de tudod hogy onnét specifikusan egy testrészről nem lehet, akkor mégis miért szeretnél?! :-) bocs, kicsit provokatív vagyok.

De a lényeg, a kajád úgy rossz ahogy van.

Grammra pontosan mérned kéne, számolni a szénhidrátot, fehérjét, zsírt, kalóriát, és odafigyelni az alacsony GI szénhidrátokra. Ennek hiányában a fogyásod sem lesz egyenletes, ha lesz is.

Diétázz, a sport viszont jó, hogy csinálod, csak önnmagában félsiker.

2009. jún. 3. 23:01
 7/9 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat! amúgy az étrendem azért ilyen, mert anyámék szerint nem nagy a hasam, és nemnagyon hajlandóak külön rám főzni még emiatt. a vajat helyettesíthetem sajtal? vagy a párizsi+paradicsom mehet reggelire és/vagy vacsorára is?
2009. jún. 4. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
egyébként így nem is tudok fogyni? vagy csak nagyon keveset? mert tél óta próbálok így, de akkor jóformán semmit se mozogtam és több édességet ettem, de tavasszal lejött rólam 4-5kg.
2009. jún. 4. 14:25
 9/9 Krisz85 ***** válasza:

Hát ez így elég reménytelen :S

Költsd a pénzed kajára akkor. Mondjum én mindig mondom a tanítványaimnak, hogy mindig a(z anyagi) feltételeket kell előbb megteremteni a sporthoz, ez esetben a fogyáshoz, és a többi aztán már csak gyerekjáték.

A párzsi sem este, se reggel nem jó, amúgy meg nincs benne tápanyag, se hús. /már látom mennyi negatív reakció fog erre jönni/

2009. jún. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!