Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A coca cola zero ugye nem hizlal?

A coca cola zero ugye nem hizlal?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 22:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

bűntudatod volt, mert megittál egy kalória mentes löttyöt?:D:D

sajnállak, intelligencia hiányában sajnos nem sok esély lesz arra, hogy felépülj ebből a népbetegségből

2012. febr. 15. 14:49
 22/26 A kérdező kommentje:
szeretném hogy az ilyen emberek mint te átéljék azt amit én átéltem,és akkor mondjanak ilyeneket
2012. febr. 15. 14:52
 23/26 anonim ***** válasza:
89%

jaj most mit sajnáltatod magad? fel kell állni és tovább menni. gyakorlatilag a saját hibád, az hogy te miken mentél át. és ne magyarázkodj, én is átestem rajta, szóval pontosan tudom mivel jár.

A különbség, hogy én nem reklámoztam és bizony mikor kiderült baj van, én összeszedtem magam és a helyzethez képest villámgyorsan talpra is álltam. Mert nem hagyhattam, hogy egy ilyen butaság legyőzzön. Az akkor leadott kilók a következő években kamatostul jöttek vissza, szépen lassan. Ma felnőtt fejjel sportolok és megfelelően étkezem, és láss csodát: fogyok. És majd kicsattanok az egészségtől. Na ez a különbség a két "módszer" között.

2012. febr. 15. 15:57
 24/26 A kérdező kommentje:
gratulálok hogy sikerült,remélem nekem is fog.
2012. febr. 15. 18:23
 25/26 anonim válasza:
35%
Hízlal. Van benne koffein, és foszfor amik marják a gyomrot, és éhesebb leszel tőlük.
2018. febr. 13. 16:23
 26/26 anonim válasza:
Hízlal. Abba is van 1.5 Kj, vagy nem tudom mennyi. Nem sok de 1.5 Kj több mint ami a vízben van. 0 kj.
2018. febr. 14. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!