11/15 A kérdező kommentje:
Először is el kell magad határozni, hogy le fogsz állni.
Külső segítség nélkül sokkal nehezebb leszokni.
Én kitűztem mondjuk egy napot hogy ma nem hánytatom magam, ha ez sikerült akkor kitűzöm a kövi napra is. sajnos eddig a harmadik nap mindig meghánytattam magam. Nagyon nehéz.
Ha szeretnél velem beszélgetni erről nyugodtan írhatsz.
2012. febr. 18. 18:34
12/15 anonim válasza:
Elenór, először is akarat erő kell! Tisztáznod kell magadban, hogy tényleg le akarsz e szokni! Ha a válasz igen akkor tudsz csak belekezdeni. Ezekután gondold át azt is, hogy mennyi betegség születhet ettől? Hogy valóban ezt akarod te? Biztos nincs jobb mód rá? Aztán az okát kell kideríteni.Lehet lelki eredetű, de nem mindig találnak rá magarázatot. És lehet egyszerüen csak annyi hogy le akarsz fogyni... Nagyon nehézt így elmondani, mert sok lépésből áll...
13/15 anonim válasza:
Kijöttetek már csajok a betegségből?
14/15 anonim válasza:
Mi a legnagyobb baj? Nos... Vért hánysz, a nyelőcsövedet olyan mértékben szétmarja a gyomorsav, belefulladsz a saját hányásodba, stb. Nem ítélkezek, rám is ez vár. Azt hiszem, nincs sok időm, mert már többször is hánytam vért, de nem érdekel. Egyszerűen beletörődtem, és várom, hogy vége legyen ennek a pokolnak.
15/15 anonim válasza:
Én most tudom azt mondani, hogy sikerült kijönnöm ebből a szörnyű rémálomból. eleonór voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!