Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni? :o

Hogyan tudnék lefogyni? :o

Figyelt kérdés

170 cm és majdnem 60 kg.vagyok..:(

14/L

2012. febr. 14. 16:53
 1/6 anonim válasza:
kép esetleg ?..persze arc nélkül..
2012. febr. 14. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Így kép nélkül tényleg nehéz megmondani, hogy érdemes-e egyáltalán fogynod, mert én úgy tippelem hogy teljesen felesleges fogyóznod, esetleg próbálj többet mozogni ha formásodni szeretnél!
2012. febr. 14. 16:59
 3/6 A kérdező kommentje:
külsőleg nem látszik..szóval nincs nagy hasam meg semmi csak így valahogy én érzem,hogy van rajtam legalább 10 kg felesleg...:(
2012. febr. 14. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:

diétázz és mozogj, ha nem teszik az, amit a tükörben látsz.de erre magad is rájöhettél volna.

A mérleget meg felejtsd el sürgősen,tükörre diétázunk, nem kilóra.

de így látatlanban megkérdezni anonim embereket, hogy ::170/60 vagyok, mit csináljak?-fölösleges. Képpel is ez a helyzet, 1000 ember, 1000 szempont,1000 különböző vélemény.Itt csak te számítasz és a saját véleményed.TÜKÖR!!!

2012. febr. 14. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg nem látszol kövérnek, a súlyod pedig teljesen normális, pont ideális, akkor mégis mi a fenének akarsz fogyni? Mert úgy érzed, 170 cm-hez 50 kg jobban hangzik? Először is, nem a súly számít (izom nehezebb, mint a zsír), hanem a tükör, másrészt neked a súlyod is tökéletes - 50 kg-mal elég sovány lennél, ilyen magassághoz nem illik, kevés.

Neked nem fogyókúra kell, hanem önbizalom és helyes testkép. A sportot viszont ajánlom, az mindenkinek hasznos. :)

2012. febr. 14. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:
sportolok.:D nyáron wakeboard,tavasz-ősz-tél röpi.xd úszás.xdd
2012. febr. 15. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!