Milyen módszert tudtok ajánlani egy kis formába lendülésre?
Szia!
Először is ajánlom az egynapos forróvíz böjtöt. Egy napig nagyon meleg vizet kell inni az kihajtja a méreganyagokat. Aztán másnap kezdd el a 90 napos diétát és közbe hullahopp karikázz az leviszi a fölösleget a derékról. Reggel este Csala Varázs tea, kombinálva Kombuchával. Ha van Legmadzsiket akkor napi 5 perc, ha nincs akkor vegyél. Este 6 után már ne egyél. Az utolsó nap tekerd be a hasad folpackkal, és végezz felüléseket. Ezekkel a módszerekkel garantálom hogy leadod a plussz 2-3 kilódat!
176 cm és 73 kg vagyok. Szerintem azért itt nincs 10 kg fölösleg... tudsz valami mást ajánlani?
Köszönöm az eddigi segítséget! :)
Most olvastam egy villámdiétát, amivel állítólag 3 nap alatt le tudsz adni 2-3 kg-t. De valóban függ attól is, hogy mennyi súlfelesleg van rajtad, hányszor diétáztál már előtte stb.. Én ezt a diétát nem próbáltam, így nemtudom, hogy tényleg hatásos-e, mindenesetre itt a link:
De vigyázz, nehogy a gyors fogyás után ugyanolyan gyors hízás legyen az eredmény :)
Sok sikert!
"tudsz valami mást ajánlani? " --> hát nem most kellett volna kitalálni :)
Ha mindenképp le akarsz dobni 3 kilót, (még ha az egészségedbe kerül is), akkor a hátralévő napokban ne egyél semmit, max. negyedannyit, mint eddig és sok folyadékot igyál.
Nem tudom mitől különbözik a 70 kg a 73-tól? :) Ekkora tömegnél nem jelentős a változás.
Sok ÖKÖRBAROMSÁGOT olvastam már de ez a háromnapos villám "diéta" ismét kiverte a biztosítékot. Figyelj, én is írok neked egy diétát!
Első nap:
Max. 10 kiló szőlőt ehetsz meg, a lényeg hogy MOSATLANUL magába, mellé mehet 10 dkg fehérkenyér étkezésekre elosztva! A magokat nyeld le mert az jót tesz a bőrödnek!
Második nap:
Babapiskóta szárazon, vizet ne vegyél magadhoz!
Harmadik nap:
Két kiló grépfrút héjastul belefacsarva a turmixgépbe, belerakva két evőkanál kristálycukor és felöntöd tejjel! Óránként kortyold el! Nem lesz kis feladat de ha végigviszed akkor tuti a mínusz 3 kiló! (Miután kif*stad az egészet!)
Na milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!