Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt fogyhatok le...

Mennyi idő alatt fogyhatok le 78 kg-rol 65re?

Figyelt kérdés

Még fontosnak tartom megjegyezni,hogy 160 cm vagyok és egyelőre nincs lehetőségem sportolni,néha sétálok,de ennyi.A kajára figyelek,édességeket elhagytam,de viszont ugyanazt eszem mint eddig(mondjuk kenyeret nem,vagy nagyon ritkan).

Napi 1200 kcal-t fogyasztok. Szerintetek mikorra sikerülhet?

Ja és tudom,hogy 65-tel sem leszek valami vékony,de egyelőre annak is örülnék.

2012. febr. 11. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
ha 1 héten 1 kilót max 2-őt fogysz az a normális ,szóval te 13 kilótól akarsz megszabadulni az olyan 3 hónap alatt menne le, de mivel "nincs lehetőséged" sportolni (amit ha már sétálni tudsz akkor futni is) akkor még több idő.
2012. febr. 11. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Most kb 3hetig tényleg nincs sportolási lehetőségem,utána majd bicajozni fogok heti 6*1 orát

A 3 hónap teljesen reálisnak tünik,köszönöm :)

2012. febr. 11. 16:26
 3/8 *gin* ***** válasza:
én 77ről mentem le 67 körülre, és ez 4 hónapba telt, bár én 15 cm-vel magasabb vagyok nálad, szóval neked ennél gyorsabban kell mennie. mondjuk nem mindegy, miből van az 1200 kcal, meg hogy ha sportolsz majd, akkor mit.
2012. febr. 11. 17:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Édességet nem eszem,azon felül szinte bármit.A mozgás,mint fent írtam,napi 1 ora bicikli lenne közepes tempóban.

köszi a válasz,még írhattok

2012. febr. 11. 20:32
 5/8 A kérdező kommentje:
*választ
2012. febr. 11. 20:33
 6/8 anonim válasza:
szia.én szintén 160cm vagyok 23L,ÉN 3HÉT alatt fogytam 10kgot.82röl 72re.szinte semmit nem ettem.nem volt étvágyam.
2012. febr. 11. 22:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Es kierul tartani utolso?

Amugy en is 82-rol indultam,de kicsit lassabban szeretnek fogyni,mar egyszer elkovettem azt a vegzetes hibat,hogy koplalni kezdtem,majd ezt egy depresszios korszak kovette,szoval minden visszajott(azert szerencsere nem kamatostol). :) Te amugy meg szeretnel fogyni,vagy ezzel igy elegedett vagy?

2012. febr. 17. 18:27
 8/8 anonim válasza:
szeretnék fogyni persze.eredileg 50 voltam 2gyereket szültem gyorsan feljöttek a kilok.igen tartom.kaloria deficitel
2012. febr. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!