Szerintetek fogyjak vissza vagy jó vagyok így? (képpel)
Kicsit soványnak éreztem magam, ezért hízókúrázni kezdtem. 6 kilót szedtem fel és most jól érzem magam. Barátnők szerint túlzásba estem. Szerintetek?
Fura, hogy elölről vékonyabbnak nézek ki, hátulról meg husibbnak, nem tudom, miért...
Hát simán cserélnék veled.
Valóban nem vékony, de megôrülök ezért az alakért...
Ez kerek popsi? Hát nem tudom...inkább lapos széles és löttyedt. Linkelek egy kerek popsit, csak hogy lásd a különbséget...
Kérdező ne haragudj érte, de tényleg kár volt felszedni azt a 6 kilót. Izmosítanod kellett volna sporttal, és egészséges étkezéssel tartani a súlyod, mint hízni. Kezdj el valamit sportolni, mert most nagyon formátlan vagy.
Nem kell fogyni. Nekem nagyon tetszel.
24 F
Hát kicsi szívem hájas vagy. Nem kell ebbe semmit belemagyarázni... Nekem egyébként pont fordítvának tűnik a szitu-mintha fogytál volna, mert ha kerekedsz, vagyis hízol, akkor inkább feszesebbnek kellene lennie a "frissen kitágult" bőrnek.
Persze, hogy jól érzed magad, gondolom csupa csokit, meg ilyeneket ettél.
Őszintén szólva pont annyit szedtél fel, mint amennyit most le kéne adnod.
Nincs képed a hízó-kúrád előttről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!