Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló vagyok,...

Szerintetek hány kiló vagyok, és mennyit fogyjak még? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 177 cm magas vagyok, megtippelnétek a súlyom? Eddig 9 kilót fogytam, szerintem még kb ugyanennyit kell. Mi a véleményetek?

képek:

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 19. 09:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem simán jó vagy így. Ámbár én lány vagyok, de mint nő a nőnek, maradj ilyen. Nem tudom megtippelni hány kiló vagy de ez kb nem is számít, mert lehetsz még így is 80 kiló, ha csontjaid erősek. Nem mindegy, hogy abból a 80 kilóból mennyi a testzsír. Nem tudom a pasiknak bejön e a testalkatod, de nekem semmi bajom vele...
2011. máj. 19. 10:03
 2/24 anonim ***** válasza:
Szerintem még kell kb ugyanennyi. A lábaidra pedig valami edzés, mert úgy majd szebben mutatnak. :) 70kg-nak tippellek.
2011. máj. 19. 10:05
 3/24 anonim ***** válasza:
Jéé, végre valaki, aki nagyon hasonló hozzám. Bár rajtam még van azokból a plusszokból 3-4 talán, amit Te levetettél. Bennem valami piszok nehéz, én most vagyok 80,5 kiló (úgy kb. 86 voltam, és nem fogyózom, csak próbálok nem nassolni meg mozogni). Ja és Te magasabb vagy 4 centivel... Na, akkor szóval Te úgy 75-77 lehetsz tippre. Ha nem nagyon könnyűek a csontjaid. Akkor akár lényegesen kevesebb. Ha meg nagyon nehezek, akkor úgy 80-81.
2011. máj. 19. 10:14
 4/24 anonim ***** válasza:
Ja, és a mennyit fogyj. A lábaidat, combjaidat erősítsd, pl. bicajozz sokat. Hogy ne érjenek össze. És a hasadról márcsak kis minimálisat kéne átalakítani. Nem lényeg a súly, lehet, nehezebb leszel, valami izom kéne. A karjaidra is. :) Én is ezekre törekszem. :)
2011. máj. 19. 10:18
 5/24 anonim ***** válasza:
Amúgy hány éves vagy?
2011. máj. 19. 10:19
 6/24 anonim ***** válasza:
80-85 kilónak tippellek,és a lábaidra tényleg ráférne valami sport,mert nagyon masszívak,és vastagok.A felső testeddel viszont nincs gond,és talán még 6-7 kilót kellene fogynod.
2011. máj. 19. 10:31
 7/24 anonim ***** válasza:
69 kg-nak nézel ki szerintem. És én nem fogynék már 9 kg-t. Jó az alakod, a formád is szép, pici has látszik, de nem gáz, és a feneked is kerek. Én a helyedben még a lábaimra mennék rá de már nem ogyás végett. Majd azért leírod, hogy végülis hány kg vagy?
2011. máj. 19. 10:35
 8/24 anonim ***** válasza:
70-75 kg lehetsz. szerintem rádfér még a fogyás, legalább 5 kg. de mindenekelőtt nagyon-nagyon sokat kéne sportolnod (aerob és alakformálót egyaránt), mert a testzsír%od rettenetesen magas lehet. a 9 kg fogyása közben volt sport is?
2011. máj. 19. 10:38
 9/24 A kérdező kommentje:
köszi a sok választ, most 80-81 kiló vagyok, a lábaim sajnos genetikailag is ilyen "masszívak", amikor 68 kiló voltam is viszonylag vastagok voltak. Fél éve szültem, hiába hasazok, ahhoz még idő kell, hogy eltűnjön, de rajta vagyok..heti 4szer futok, 2* járok tornára, és 1*teniszezem, ha van rá idő. Azt a 8-9 kilót még mindenképp szeretném ledolgozni, jó lenne, ha a lábaimról is menne le, meg a karomból. A futás jó rá szerintetek, hogy vékonyodjon a lábam?Köszi a válaszokat!
2011. máj. 19. 10:42
 10/24 A kérdező kommentje:
Ja és 30 éves vagyok.
2011. máj. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!