Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló vagyok,...

Szerintetek hány kiló vagyok, és mennyit fogyjak még? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok! 177 cm magas vagyok, megtippelnétek a súlyom? Eddig 9 kilót fogytam, szerintem még kb ugyanennyit kell. Mi a véleményetek?

képek:

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 19. 09:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azta, kép alapján 160 cm-nek néztelek! Mivel kissé masszívak a lábaid, így rövidnek hatnak, de mindenképpen kocognod kellene még további 7-8 kg mínuszért! Sok sikert!
2011. máj. 19. 10:54
 12/24 anonim ***** válasza:
A futás úgy általában nem tesz jót, főleg a talpadnak, gerincednek. A combodat meg leginkább a bicajozás tudja átformálni, tapasztalatból mondom. Vagy spining. Ha dombos, hegyes vidéken élsz, pláne nagyon jó a biciklizés, de jó a szobabicaj is. Ha meg már futás, sokkal inkább javaslom a gyaloglást, túrázást (akár babával), nordic walkingot.
2011. máj. 19. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
sajnos tényleg az az alkat vagy akinek a lábai mindig is vastagabbak lesznek arányaiban mert felül, már elég vékony vagy, én is a kocogást ajánlom, és minden sokkal jobban fog kinézni rajtad, főleg a lábaidon! súlyodhoz képest jó alakod van, de ha futsz, ha nem is kg-ban kellene fogynod, az alakulni fog! sok sikert.
2011. máj. 19. 11:45
 14/24 anonim ***** válasza:
ja és majd nyáron napozz sokat ha nem is mész szolizni mert elég "vérszegény" színed van.
2011. máj. 19. 11:46
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez a genetikailag ilyen a lábam, vastag a csontozatom meg hasonlók a legszánalmasabb kifogások amiket lehet találni. A genetika által szabott határok közel sem ott vannak, ahol hiszed.

9 kiló fogyás indulásnak jó, de te is tudod hogy ennél többet kell még fogynod. Súlyzós edzést sem ártana beiktatni a futás illetve bicikli mellé. Ha fogysz mindenhonnan fogysz nem csak lábról és karról.

Annyit fogyj, amennyinél te már jól érzed magad és tetszel magadnak, nem ez a legfontosabb dolog az életben, szóval folytasd tovább 9 kiló így is jó eredmény már.

2011. máj. 19. 12:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy szánalmas kifogásnak tűnik, de amikor nem voltam túlsúlyos is ilyen volt a lábam. Nem gondolom, hogy bármilyen diétával és sporttal hosszú vékony lábaim lennének. Tudom, hogy kell még fogynom, ezt írtam is, és ezen vagyok.Remélem a kocogástól azért valamennyire vékonyodik is. Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 19. 12:49
 17/24 anonim ***** válasza:
de megvan mindenkinél hogy (akkor nem genetikailag) de alkatilag hova hízik, mert van aki ugy hizik mintha terhes lenne és hasra és van aki lábra, és igen vannak olyanok akik akármit tesznek mégis aránylag vastagabb lesz a lábuk a felsőtestükhöz képest! és fordítva.
2011. máj. 19. 13:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Némi szín (szolárium) sokat javítana az összképen de jó úton haladsz és már nincs sok hátra! Kitartást!
2011. máj. 19. 13:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Jó alap vagy, jó úton haladsz. Kb még 10 kg-ot kéne fogynod. Elég ha lemész 64 kg-ra. Akkor már jó leszel.
2011. máj. 19. 14:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Olvasva a válaszokat, elég elgondolkodtató. Szinte mindenki a -10kg-t javasolja. Hova fajul ez a világ? Úgy vannak a válaszok nagytöbbsége, mintha modell alkatnak kéne lenned. Szerintem már így is csinos vagy, tény, hogy van még kis felesleged, de így ránézésre -5kg-t mondanék. És én egyáltalán nem látom a képen sem hogy 80 kg vagy.
2011. máj. 19. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!