Szerintetek hány kiló vagyok, és mennyit fogyjak még? (képpel)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 177 cm magas vagyok, megtippelnétek a súlyom? Eddig 9 kilót fogytam, szerintem még kb ugyanennyit kell. Mi a véleményetek?
képek:
2011. máj. 19. 09:58
21/24 anonim válasza:
Hova fajul a világ? Inkább hova fajult, hogy ez a szint a természetes, nem az hogy valaki vékony és még talán kicsit izmos is. Értem én, hogy nem akar senki megbántani senkit, de attól még tény, hogy 15 kilót simán leadhatna még és akkor sem lenne nagyon sovány. Nem ez a legfontosabb dolog a világon, de azért ne ámítsuk magunkat. Semmi baj nincs avval, ha valaki kövér, hájas, de ezt beállítani jónak nem kéne.
22/24 anonim válasza:
Nem akartam jónak beállítani a kövérséget, de szerintem a kérdező egyáltalán nem kövér. Persze, ha a kg-t nézzük, az sok, de szerintem egyáltalán nem látszik rajta és én a képein sem látom.
23/24 anonim válasza:
A lábaidon narancsbör van :SS Kicsi lábizom gyakorlat amugy én olyan 68-69re tippeltem volna .=//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!