Milyen olcsó fogyókúrás ételeket ismertek?
A gondom az, de ezt gondolom más is megfigyelte, ami igazán olcsó kaja, az hízlal. Mert mi olcsó? A tészta, a krumpli (legalábbis nekünk extrán, mivel ingyen jutunk hozzá a szüleim által), és tudtommal egyik sem nyerő.
Sok zöldséget kéne enni, ezt tudom, de hogyan, ha olyan drágák? Ketten élünk a párommal albiban, sokba van, és a kaján spórolni akarunk. Nekem kéne fogynom, neki nem, így őt nem etethetem nyúltáppal, inkább híznia kéne.
Hogy oldjam meg minél kevesebből?
A padlizsán, cukkini stb. kicsit "luxus" kategóriás zöldségek szerintem, vagy nem most van szezonja. :) De ott van tényleg a káposzta, sárgarépa, sütőtök, ezek most nagyon olcsók. Nyáron majd olcsóbb lesz a paradicsom, paprika is, aztán lehet majd fulladásig lecsózni.
Az édesítőszer szerintem is megéri, bár megoszlanak a vélemények, hogy mennyire egészséges hosszútávon, de árban nagyon lekörözi a cukrot. Nekem folyékony édesítőm van, valami márka nélküli (bevásárlóközpontos márkás), 300 ml. Kicsit volt drágább, mint 1 kg cukor, de már október óta azt az egy üveget használom, és még 1/3 része megvan. Mondjuk én csak kávéba teszem, esetleg néha pudingba, tejbegrízbe, vagy ha süteményt sütök (eddig 2-szer történt azóta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!