A nagy mellet vagy a vékony lábat válasszam?
Nekem nem tetszetek a piszkafa lábak, sőt iszonyú szexinek találom a masszív, vaskos combokat (nem arra gondolok, hogy valaki mondjuk eléggé zsíros, és ezért vastagok a combjai, hanem nekem tetszik a masszív, sportos testalkat a nőknél). A nagyon vékony combokat nem találom túlzottan nőiesnek. Persze ez csak az én véleményem, sokaknak a hosszú, vékony lábú csajok tetszenek, csaj nálad a hosszú láb a 160 cm-es magasságod miatt ugyebár nem játszik.
160 centi vagy és 50 kg, látatlanban ki merem jelenteni, hogy semennyi súlyfelesleg nincs rajtad. Ne akarjál fogyni!
Ha mindkettőt szeretnél akkor ne fogyózz!
Könnyű bejutni a yoyo effektusba, mertha a szervezeted fogyókúrával adja le a felesleget, az csak úgy röpül vissza rád!
Biciklizz, sétálj, lépcsőzz, fuss! Ezek mind megmozgatják a comb és fenékizmokat!
Hitt el hogy a pasik megőrülnek a kerek, kemény popsiért, még akkor is, ha az nagyobbnak tűnik (lásd J.Lo).
Egyébként mindegy hogyan nézel ki, nem csak az számít. Férjem szerint, jobb ha egy csaj boldog és egészséges önbizalma van, de egy picit duci, mintsem vékony, formás, de süt róla a boldogtalanság.
Itt a tavasz > bakker, hol élsz te? Kinéztél mostanság az ablakon? Nálunk cirka 10 centi hó van, - 12 fok; nálatok + 20, és csicsergő madarak?
Amúgy meg sportolj, és rögtön nem lesz problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!