Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nagy mellet vagy a vékony...

A nagy mellet vagy a vékony lábat válasszam?

Figyelt kérdés
:DDD hülye kérdés, de na. Ha lefogyok 40 kilóra, akkor vékony a lábam, de eltűnik a mellem. Ha 49-50 kg vagyok, mint most, akkor nagy a mellem, de átlagos a lábam, nem éppen mutogatni való. Szóval most nem tudom, hogy lefogyjak-e 40 kilóra(szeretek fogyózni, szóval nem baj..) és akkor hordhatok shortot, viszont mély dekoltált pólót nem...itt a tavasz és nem tudok dönteni.xd
2012. febr. 5. 23:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem baromi ronda lehetsz 40 kilósan, szóval inkább ne fogyj.
2012. febr. 5. 23:22
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Mondok jobbat, kezd el lábra edzeni, és akkor nyárra már látszani fog a hatása, formás lábad is lesz, meg a melled is nagy marad. :)
2012. febr. 5. 23:27
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha 40 kilósan vékony a lábad és nincs melled, 50 kilósan meg nem tetszik a lábad, a melleid viszont nagyok lesznek, akkor te nagyon érdekesen hízol... lábra is megy, meg mellre is megy, ráadásul a semmitől a nagyig tudod növelni a melleid méretét, és vissza... durva...
2012. febr. 5. 23:40
 14/24 anonim ***** válasza:
A vékony láb a nyerő!!
2012. febr. 5. 23:50
 15/24 anonim ***** válasza:
Még 50 kilósan is sovány lehetsz, 40 kilósan meg beteges és undorító... Ha szerinted az a szép, akkor menj orvoshoz.
2012. febr. 5. 23:58
 16/24 anonim ***** válasza:
egy lány úgy szép ha van rajta egy kis felesleg :)
2012. febr. 6. 00:03
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszetek a piszkafa lábak, sőt iszonyú szexinek találom a masszív, vaskos combokat (nem arra gondolok, hogy valaki mondjuk eléggé zsíros, és ezért vastagok a combjai, hanem nekem tetszik a masszív, sportos testalkat a nőknél). A nagyon vékony combokat nem találom túlzottan nőiesnek. Persze ez csak az én véleményem, sokaknak a hosszú, vékony lábú csajok tetszenek, csaj nálad a hosszú láb a 160 cm-es magasságod miatt ugyebár nem játszik.

160 centi vagy és 50 kg, látatlanban ki merem jelenteni, hogy semennyi súlyfelesleg nincs rajtad. Ne akarjál fogyni!

2012. febr. 6. 00:06
 18/24 anonim válasza:
Mindenképp a nagy mellet
2012. febr. 6. 02:32
 19/24 anonim válasza:

Ha mindkettőt szeretnél akkor ne fogyózz!

Könnyű bejutni a yoyo effektusba, mertha a szervezeted fogyókúrával adja le a felesleget, az csak úgy röpül vissza rád!

Biciklizz, sétálj, lépcsőzz, fuss! Ezek mind megmozgatják a comb és fenékizmokat!

Hitt el hogy a pasik megőrülnek a kerek, kemény popsiért, még akkor is, ha az nagyobbnak tűnik (lásd J.Lo).

Egyébként mindegy hogyan nézel ki, nem csak az számít. Férjem szerint, jobb ha egy csaj boldog és egészséges önbizalma van, de egy picit duci, mintsem vékony, formás, de süt róla a boldogtalanság.

2012. febr. 6. 04:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Itt a tavasz > bakker, hol élsz te? Kinéztél mostanság az ablakon? Nálunk cirka 10 centi hó van, - 12 fok; nálatok + 20, és csicsergő madarak?

Amúgy meg sportolj, és rögtön nem lesz problémád.

2012. febr. 6. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!