Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A modellek mit mozognak?

A modellek mit mozognak?

Figyelt kérdés
úgyértem csak attól hogy alig esznek nem lenne ilyen az alakjuk.. de mégsem izmosak, hanem vékonyak. Ezt milyen sporttal lehet elérni?
2009. máj. 31. 20:12
1 2 3
 11/25 Krisz85 ***** válasza:
82%

Off lesz, igen én voltam, akkor nézd meg a második videót, a bőr fesszessége, és a testzsír aránya, az átlagember csak azt nézi egy emberen hogy vékony vagy sem. Ez még édeskevés.

Az első videóban szereplő kifutómodellen kb annyi az össz izomzat mint egy aktívan sportoló ember bal lábán, vagy még annyi se. ÉS mondjuk a genetikai adottságain túl, mindezt a rossz formát hánytatással elérni, sokminden csak nem egészséges.

2009. jún. 1. 12:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
már ne is haragudjatok, de minden modellnek KÖTELEZŐ sportolni,(hogy ne hízzanak el, és jó legyen a kondijuk) és nem vattát esznek, hanem egészséges ételeket, amiket ledolgoznak...(szerintetek melyik ügynökség vállalná be, hogy "hullanak" a modellek???)és nem kell lepontozni, tapasztalat
2009. aug. 16. 07:56
 13/25 anonim válasza:
46%

Szia!

10éve fashion modell vagyok, és folyamatos fogyókúra, mellette aerobic minden 2.héten.

2010. dec. 30. 18:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném hogy minden modell éheztetné magát. olyan nagyon durván az ilyen "catwalk" vagyis a kifutós modellek éheztetik magukat.

[link]

nem azért, de nem gondoljátok, hogy akik NORMÁLISAN néznek ki:

[link]

ez a nő itt nem anorexiás. normális.

vannak olyanok, akik úgy lettekmodellek, hogy alapból vékonyak voltak, és nem éheztetik magukat, hanem csak egyszerűen egészségesen táplálkoznak, hogy megtartsák a kinézetüket.

vagy ha volt rajta 5-6 kg flesleg, akkor leadta.

a nagyon vékony modellek azért éheztetik magukat, mert a modellkedés (kifutós) úgy megy, hogy egy divatbemutató előtt felpróbáltatják veled a ruhákat, és ha jó rád, megkaptad a munkát, ha nem jó, akkor másé. mivel ők dolgozni akarnak, ezért fogyni akarnak. és mivel nem tudnak fogyókúrázni, éheztetik magukat.

de aki nem divatbemutatós modell, hanem csak simán arc, stb:

[link]

annak nem kell éheztetnie magát. úgy eszik, ahogy akar, de elhízott modellek nincsenek..

mit sportolnak? az ilyen gisele bündchen-kinézetőek? nem tudom, de szerintem auerobik, úszás, futás, személyi edző, stb..de mindegy, csak mozgás legyen!

az ilyen catwalk modellek meg nem sportolnak, mert akkor lenne rajtuk izom..

2011. máj. 5. 19:26
 15/25 anonim válasza:
64%

3 éve modellkedem a világ legtöbb divatfővárosában megfordultam már...akik itt irogatnak azokon látszik hogy gőzük sincs a divatszakmáról.pályafutásom alatt kb. 3-4 olyan lányt láttam aki úgymond "éhezteti magát". gondoljatok bele...minden nap van 6-7 válogatás, járjuk a várost egész nap plusz egy fotózáson egész nap talpon kell lenni.Mégis miből lenne ehhez az embernek energiája ha nem eszik?a legtöbb lány akit ismerek a 3 órás diétát csinálja, napi 5 ször esznek kis adagokat. plusz kardió edzés...a barátnőim minden este futnak például minimum egy 40 percet.Így tudnak vékonyak maradni ettől van olyan fogpiszkáló lábuk és nem attól hogy nem esznek!! amíg nem láttok bele a dolgokba addig megkérnélek titeket hogy ne általánosítsatok és ne ítélkezzetek mások fölött! jó most nem azt mondom, hogy nincsenek anorexiás-bulimiás stb. modellek, vannak ez tény.De nem mindenki! sőt elmondanám nektek hogy a nem modellek között a tizenéves lányok körében sokkal több anorexiás koplaló lány van mint a divatvilágban ( magyarországon a lakosság 0.5 %-a ha jól tudom) mióta modellkedem és például soha nem hánytattam magam nem koplaltam, ha az ügynökség azt mondja hogy fogynom kell akkor átállok salátára meg joghurtra és napi 2 szer futok!amit itt írt valaki, hogyha futnak akkor miért nem izmosak, arra meg azt tudnám mondani hogy a futás nem izmosít...legalábbis engem nem.hanem szálkásit

vagyis vékonyabb leszel tőle. :)

2011. máj. 6. 03:13
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
En ismerekmodelleket...A multkor Milanoban egyutt voltunk vacsorazni,es komolyan mondom tobbet ettek mint en.Amugy ez adottsag kerdese. Nyilvan jarnak kondiba,es nem esznek gondolom kocsonyat,kotomporkoltet ..es meg sorolhatnam.De szerintem altalaban a modellek nagy tobbsege ehet mert nem hizik.
2011. máj. 6. 09:38
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

A wc-ig meg vissza:DDDDDDDDDDDDDDD

Értitek:DDDD

2011. máj. 6. 14:27
 18/25 Andizsuzsi ***** válasza:
Most nagyon off leszek, de megnézném én azt a modellt, aki napi 6-7 válogató, egész naos városjárás után este rendszeresen elmegy futni. És hogy attól lesz piszkavas a lába. Ha rendszeresen futna, gyönyörű szép izmos vádlija lenne, amitől kardjukba dőlnének a tervezők. És a kérdező szerintem a topmodellek alakja után érdeklődött (nem akarok megbántani senkit), akik ma itt, holnap ott, holnapután amott lépnek fel, mikor és hol sportolnának rendszeresen? Örülnek, ha ki tudják aludni magukat. És sajnos elég gyakran hallani, hogy egyikük-másikuk belehalt az "egészséges" táplálkozásba. Nem véletlen, hogy már divatházak is nyiltan felvállalják, hogy nem foglalkoztatnak meghatározott testtömegindex alatt modellt. Bocs, hogy hosszú voltam...
2011. máj. 6. 15:06
 19/25 Andizsuzsi ***** válasza:
"nem koplaltam, ha az ügynökség azt mondja hogy fogynom kell akkor átállok salátára meg joghurtra". Bocs, de szerintem salátán meg joghurton élni, amikor hajtós foglalkozásod van, igenis koplalás. Pláne napi 2 futással.
2011. máj. 6. 15:09
 20/25 anonim válasza:

hahha...most azt hiszed hazudok?:) nem fogok veszekedni senkivel, én csak a tényeket írom.Hogy belelássatok ebbe az egészbe hogy mégis hogy működik. de tudod irogathatok én itt akármit, az az elképzelés mindig is meg fog maradni, hogy a modellek anorexiásak, és éheztetik magukat.

de azért lenne két kérdésem a válaszolókhoz:

ha a saláta meg a joghurt "koplalásnak számít" akkor mégis mit kellene ennem fogyókúrás kaja címén? mi bajotok van vele? nem azt mondtam hogy az egész napi kajám egy saláta meg egy joghurt...

mondana nekem valaki modelleket akik belehaltak az anorexiába? ( csak hogy képben legyek :D)

2011. máj. 6. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!