Úristen, nagyon sokat ettem?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mi volt ma velem...Reggelire ettem egy kakaós csigát, ebédre egy sajtos pogácsát, 2 nagy tányér borsólevest, 2 db Snickerst. Úgy volt, hogy ma már nem eszek semmit, de nem bírtam ki és megettem egy zacskó gumicukrot, 4 szelet májkrémes, 2 szelet nutellás kenyeret, majd egy csomag Bake Rollst. Most mindjárt kidurranok. Igen, tudom hogy szar dolgokat ettem, de ez nagyon rengeteg? Más is szokott ennyit enni? :S2012. febr. 2. 18:58
11/14 anonim válasza:
Ha normálisan táplálkoznátok a többi napon,akkor nem törnének rátok ilyen falásrohamok .Just sayin
12/14 anonim válasza:
hogy tudtál 6 szelet kenyeret megenni????
13/14 anonim válasza:
A nap első fele sem étrend ez egy rakás sz*r...már bocs de erre nincs rá jobb szó, az szerinted étrend hogy leírod hogy mit eszel egy átlagos napon? Vegyél egy jegyet a tajgetoszra és ugorj vagy pedig olvasd el az alapismereteket a bodybuilder.hu oldalon, ha valami nem világos belőle akkor kérdezd meg a bunnyt de ha nem olvastad el és úgy fogod megkérdezni akkor ő jobban elküld a p*csába...remélem némileg ösztönzőleg hatottam:D
14/14 anonim válasza:
u.i ha nem világos az alapismeretek akkor diszlexiás vagy:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!