Melyik a "LEGFOGYASZTÓBB LISZT"?
Ott a pont!:)
És azon kívül??:)
Graham-ben 60 ch, de (ôrölt) zabpehellyel is helyettesítheted a lisztet, ez 58 ch.
Finomlisztben ha jól tudom, 73 ch...
De nemcsak a ch fontos, hanem a kcal is... Az meg nagyjából ugyanannyi az összesben.
Én teljes kiőrl. használok, élettanilag az jó, amúgy meg keveset használok. Alapból kerülöm főzéskor a lisztes dolgokat, csak kenyeret meg tésztát eszem. Pl. a főzeléket nem lisztezem agyon, nem sütök stb. 2 liter főzelékbe 2 kanál liszt meg nem sok, hiszem nem eszem meg egyszerre az egészet egyedül.
basszus..
annyit eszem, hogy a testsúlyom kontroll alatt legyen. ezt a legdrágább liszt sem tudja helyettem megcsinálni.
hallisztet egyébként nem vesszük bele a lehetőségekbe?
Én a diétám alatt durum lisztet használtam vagy graham lisztet használtam.
A muffinba rozs és durum lisztet kevertem isteni illata volt.
Mivel egy liszt leginkább szénhidrátból áll, a többi rész (fehérje, zsír) ugyanannyi, nem gondoltam, hogy fennakadást okoz, és azt hittem, ezek függvényében evidens, hogy kevesebb ch az kevesebb kcal (nem sokkal, és nem annyin múlik, de kevesebb.)
Mellesleg meg a graham liszt meg a tk. liszt ugyanaz (így ugyebár élettanilag sincs eltérés), csak elôbbi durvábbra van ôrölve ...
22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!