Akik kb. egy hónapja kezdték a fogyókúrát, mennyit fogytak? És ki milyen módszert alkalmazott, mit evett?
Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 19:07
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésedet! :) Én 4 kg-ot fogytam. Én is azon az elven fogyókúrázok, mint te. Szóval sok zöldséget, gyümölcsöt eszem. Ebédre vagy sovány húst zöld körettel, vagy egy jó kis zöldséglevest, vagy halat. Vacsorára virsli, vagy főtt tojás vagy sonka, vagy olajos hal.
Kenyeret, pékárút egyáltalán nem eszek. Én még abonettet vagy más puffasztott riszt, búzát sem. Sport idáig kimaradt, de elterveztem, hogy jövő héten beiratkozok egy fitness terembe.:)))
2012. febr. 4. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!